Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunka a Telekomnál Szegede...

Diákmunka a Telekomnál Szegeden? Vélemények? Milyen képzés/tanfolyam szükséges?

Figyelt kérdés

"Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál" címen találtam.Van aki dolgozik ott? Mit kell tenni hogy elkezdhessem? Úgy értem, hogy szükség volt valamilyen tanfolyamra vagy egyéb? Tapasztalatok?

(Csak lányoknak, vagy fiúknak is szól ez a munka?)

2017. dec. 15. 16:12
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Jelenleg is ott dolgozom, pontosan abban a munkakörben :) A diákszövetkezeti jelentkezés és előzetes, rövid tesztek után két hétvégés igen kemény elméleti oktatáson kell részt venned, ha jelentkezel, naponta teszteket íratnak, amit talán 70 százalékra minimum teljesíteni kell (az én időmben 80 volt, de asszem ezt levitték), majd záróvizsga, utána gyakorlati oktatás néhány régebbi motoros instruálásával, és gyakorlati vizsga. Ha mindez sikeres, elkezdhetsz dolgozni, az oktatást később kifizetik.

Lányok-fiúk egyaránt jöhetnek, nem nemhez kötött meló.

Fontos, hogy jól bírd a stresszt és légy nyitott arra, hogy folyton-folyvást tanulj, mert rendszeresen változnak a dolgok és mindig, mindennel képben kell lenni. Az elvárások magasak, ugyanakkor egy nagyon kulturált munkahely, jó társasággal, rugalmas időbeosztással (ugyanakkor azt elvárják, hogy amit vállaltál, teljesítsd, különben komoly kötbért számolnak fel). Ha kérdésed van sincs gond, valami hozzám hasonlóan vén róka, vagy kijelölt mentor örömmel segít :)

Én szeretek itt dolgozni, és azt mondom, ne ijedj meg a diákmelóhoz képest kicsit magasabb léctől, ez elég előremutató munka és munkahely, ahol van esélyed fejlődni, továbblépni. :)

2017. dec. 19. 22:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2017. dec. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!