Belemennétek nem illegális, de tisztességtelen üzletbe a megélhetésetek kedvéért?
Nem legálisba semmiképpen. Mindig lebuknak, és lesittelik őket... (lásd régi maffiózók, mindegyik vagy meghalt, vagy sitten kötött ki).
Viszont tisztességtelen üzletbe bármi áron, nem igazán érdekel más ember, kicsit antiszoc vagyok, szóval ha tönkretennék valakit, de cserébe nekem 20x-osára növekedne a vagyonom, akkor nyilván kicsit rosszul érezné magam, de kb. napok alatt elfelejteném (pedig alapjáraton nem vagyok ilyen), a medencémben, koktélt szürcsölgetve.
Attól függ mit értesz ez alatt.
"Mindig lebuknak, és lesittelik őket."
Egyébként ez szerintem nem igaz. Egy szint fölött már nem igazán vonatkozik a törvény rájuk. Persze a piti bűnözőkre ez nem igaz.
Mire gondolsz,hogy tisztességtelen?
Ha nem törvénytelen,illegális akkor igen belemennék,ha nem kell senkit se bántanom,megütnöm.
Arra gondolok, hogy nem éppen fair trade. A kereskedő sokkal kevesebbet kap, mint amennyit megérdemelne a szolgáltatásért, és ennek nagy részt én vagyok az oka.
Ennyi az egész.
Teljesen igazat adok neked. Másképpen nem lehet előre jutni. Valaki mindig rosszul jár...
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!