Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Belemennétek nem illegális,...

Belemennétek nem illegális, de tisztességtelen üzletbe a megélhetésetek kedvéért?

Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak ha ezzel nem károsítok meg senkit. Mindenki csinálja kicsiben, amivel egészen addig nincsen semmi baj, ameddig a dolognak nincsenek "áldozatai". És persze ha már nem tiszta a dolog, akkor legalább nagyon jól fizessen, érje meg, hogy bemocskolom a kezem, lehessen vele annyit keresni, amennyit tisztességes munkával sohasem.
2015. máj. 15. 14:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem legálisba semmiképpen. Mindig lebuknak, és lesittelik őket... (lásd régi maffiózók, mindegyik vagy meghalt, vagy sitten kötött ki).

Viszont tisztességtelen üzletbe bármi áron, nem igazán érdekel más ember, kicsit antiszoc vagyok, szóval ha tönkretennék valakit, de cserébe nekem 20x-osára növekedne a vagyonom, akkor nyilván kicsit rosszul érezné magam, de kb. napok alatt elfelejteném (pedig alapjáraton nem vagyok ilyen), a medencémben, koktélt szürcsölgetve.

2015. máj. 15. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz ez alatt.

"Mindig lebuknak, és lesittelik őket."

Egyébként ez szerintem nem igaz. Egy szint fölött már nem igazán vonatkozik a törvény rájuk. Persze a piti bűnözőkre ez nem igaz.

2015. máj. 15. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
attól függ mi lenne az?
2015. máj. 15. 15:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz, valójában az üzletágak 90%-a tisztességtelen, mert mind olyan termékek, szolgáltatások megvásárlására próbálja rávenni az embereket, amire igazából semmi szükségük nem lenne.
2015. máj. 15. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz,hogy tisztességtelen?

Ha nem törvénytelen,illegális akkor igen belemennék,ha nem kell senkit se bántanom,megütnöm.

2015. máj. 15. 21:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Arra gondolok, hogy nem éppen fair trade. A kereskedő sokkal kevesebbet kap, mint amennyit megérdemelne a szolgáltatásért, és ennek nagy részt én vagyok az oka.

Ennyi az egész.

2015. máj. 15. 22:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze előfordul, hogy a kereskedőnek sikerül lehúznia, ezért ki kell élezni a játékot erre. Persze minél ügyesebben üzletelek annál jobban tudom kihasználni a kereskedőket ez pedig akkor sem tisztességes, ha fizetek érte, mert szándékosan keresem a piaci gyenge pontokat. Aki lehet épp azért kínálja olcsóbban a termékét, mert rosszul áll, stb. Hadd ne kelljen már elárulnom miről van szó.
2015. máj. 15. 22:16
 9/12 A kérdező kommentje:
De lopásról, csalásról nincs szó. Csak épp nem fair trade.
2015. máj. 15. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Teljesen igazat adok neked. Másképpen nem lehet előre jutni. Valaki mindig rosszul jár...

#2 voltam.

2015. máj. 15. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!