Honnan tudnánk anyagi támogatást/adományt kérni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg arc nélküli és akár név nélkül szeretnének az egyik közeli barátom és családja anyagi támogatast kérni. Sajnos az apukája elvesztette a munkahelyét, 10ezer forintjuk maradt a hónapra illetve az elkövetkezendő hónapokra is. Akár adománygyűjtést hol tudnék nekik ingyenes indítani, vagy honnan tudnánk valami támogatást kérni, míg nem talál az apukája munkát? Én nem tudok anyagilag segíteni nekik, mert sulizom, és a gyermek is osztálytársam.
Eddig annyit tudtam megtenni hogy vintedre töltöttem fel 10ezer forintért egy kis apróságot, meg matricát, illetve az onnan érkező összeget is nekik adom (csak sajnos nem nagyon kelnek el a dolgok). Ha valaki innen lenne olyan lelkes, akkor szívesen megadom a vinted nevem.
jan. 11. 19:46
21/21 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem az illető gyerekével, hogy kiírom ide full névtelenül hogy milyen megoldások lehetnek. Lehet ítélkezni, de senki nem tudja mi a háttere, miért nem tud dolgozni az apuka és társai. Akiknek volt valami hasznos válaszuk is, azoknak köszönöm. Nyilván nem az én dolgom hogy segítsek nekik, de lelkiismeretes vagyok, és tudom róluk hogy ők is viszonoznák, így cselekednének, és mindent megteszek, még ha csak egy információt is tudok továbbadni ami srgíthet nekik, megéri
jan. 12. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!