Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Felvilágosítana valaki, hogy...

Felvilágosítana valaki, hogy az adjukössze adományvonal hívásakor mennyi támogatás jut el valójában a szervezethez?

Figyelt kérdés

Konkrétan az az eset érdekelne, amikor egy kis szervezet havonta csak 10-15 hívást kap. (Van egy csomó ilyen szervezet a weboldal szerint, amit lehet hívni, de alig hívják.)

Itt van az ÁSZF, amiből nekem az jön le, hogy az ilyen kevés hívással rendelkező szervezetek gyakorlatilag semennyit se kapnak kézhez (vagy még rá is kell fizetniük).

[link]

Jól értem?

júl. 7. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
¯\_(ツ)_/¯
júl. 7. 12:13
 2/2 krwkco ***** válasza:

"Jól értem?"

Jól!

Havi 14 hívás kell ahhoz, hogy a szervezet kb. 0-án legyen. Ha nem kell ÁFÁ-t fizetnie.

júl. 7. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!