Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örököltem 32 millió forintot...

Örököltem 32 millió forintot hogyan kéne gyarapítani?

Figyelt kérdés
jan. 11. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Pirosra 2szer aztán már 100 fölött vagy!
jan. 11. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Amennyiben bejön.

Mi van ha nem jön be?

jan. 11. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Mindenképp fektesd be. Ilyen összeggel már érdemes kezdeni valamit. Beszélj egy megfelelő befektetési tanácsadóval. Én egy részét szerintem állampapírba tenném, egy részét ETF be, meg egy nagyon kis százalékot kriptóba. Esetleg lehet venni valami olcsóbb ingatlant is, garázsbeállót vagy tárolót és azt bérbeadni.
jan. 11. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Ingatlan.
jan. 11. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

Együttérzésem. Nyiss egy tbsz számlát az IBKR-nél, toszd be ETF-be és felejtsd el jó időre. El ne add, ha omlik a piac, ami persze bármikor megtörténhet. A legkézenfekvőbb, Európában legnagyobb ETF az IWDA (iShares MSCI World), ami a fejlett világ teljes részvénypiacát lefedi. Ezzel hosszú távon jó leszel.

Befektetési tanácsadóra én egy forintot nem költenék, de 10-20% kriptó nem ördögtől való, főleg öledbe hullott pénzzel.

jan. 11. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Nagyban függ attól, hogy mekkora kockázatot akarsz vállalni, milyen időtávban gondolkozol, mennyire kell likvid legyen és még pár dolog
jan. 11. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem tud 1000ft-ból 100ezret se csinálni, az jobb, ha nem akar befektetősdit, vállalkozósdit játszani, mert nem rátermett.

32millából komoly vállalkozásokat is lehet indítani, de mint mondtam, ha nem vagy rátermett, akkor felejtős.

Szimplán rakd el szépen a zsebedbe, ha nem tudsz mit kezdeni vele.

Alapon már az gond, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.

Szerencse alapú dolgokba semmiképp.

Több okból is.

A szerencsejátékosokkal nem igen állnak szóba a bankok sem.

Szóval ha nyernél is és valami komoly dologba akarnál vágni, mint pl vállalkozó, nem fognak tárt karokkal várni, mint ügyfelet.

No és nagy esélyed van a bukásra.

Emellett nem keveset megesznek a különböző költségek, adók, pénzfelvétel.

Szóval ne csinálj marhaságot.

S vannak, akik erre buzdítanak itt gyakorin, azok zöme függő s mivel nem az ő pénzük méginkább nincs mit veszteni valójuk.

Ne harapj arra a csalira.

Ne hülyítsen meg pár milla multifunkciós cserepapír.

Tedd zsebre és inkább gondolkodj te magad mit is akarsz.

Mert a sok pénz csak mellékterméke az ember igazi sikerének, tetteinek. Pl amiben jó, elismert.

jan. 11. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ, milyen távon gondolkozol, mennyire vagy kockázattűrő. Én is azt mondanám diverzifikálj, tedd egy részét állampapírba, amiről tudod, hogy pár éven belül kellhet, ami nem, azt meg valami indexkövető ETF-be (SP500), hosszútávon nagyobb hozamokat érhetsz el vele.
jan. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!