Gazdagéknak most égett le a több millió dolláros házuk( az alábbi színészeknek) Mennyire sajnálod őket? Mert ők rendkívül szomorúak, és csak pszichológussal fogják átvészelni link⬇️
ma 15:29
1/6 anonim válasza:
Ha nem reklámoznád te is itt a hitvány celebbúlvárt, valószínűleg leélhettem volna úgy az életem, hogy soha nem ér el hozzám ez a számomra tökéletesen jelentéktelen információ.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk Anthony Hopkins nem kifejezetten a bírálandó gazdag szerintem. Őt pl tudom sajnálni.
Győzikét pl nem sajnálnám.
3/6 anonim válasza:
A biztosító megtéríti a károkat gondolom. A linkre lusta vagyok rámenni.
4/6 anonim válasza:
#3 Elég valószínű, hogy a biztosító vis major-ra hivatkozva nem fizet.
5/6 anonim válasza:
Nyilván szar lehet, ha leég a házad, bármilyen gazdag is vagy, ezért lehet őket sajnálni, ki tudja milyen személyes dolgaik vesztek oda.
Nekik annyiban más, hogy valószínűleg maradt még elég pénzük hogy majd építsenek vagy vegyenek másikat probléma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!