Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mégis mit tegyek? Teljesen...

Mégis mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez hosszú lesz, előre is elnézést. 2 éve összejöttem exemmel, távkapcsolatban voltunk, mivel én magyarországon élek ő pedig Ausztriában. Volt hitelem amit fizettem rendesen, volt normális munkám, szóval átlagos életem volt kisebb-nagyobb gondokkal. Viszont kirúgtak mivel távkapcsolatban voltam és hétvégente kijártam és nem mentem be túlórázni ezért megváltak tőlem. Innentől kezdve kezdett szétesni az életem, eleinte könnyelműen tekintettem rá, hogy “úgy is lesz másik” viszont én nyilván úgy keresgéltem hogy a kapcsolat is normálisan működjön (tudjunk találkozni). Viszont nem találtam, majd mindegy-mindegy alapon minden hová beadtam a jelentkezésem és nem vettem fel és a tartalékaim sem bírták ki. Közben exem elhagyott, én itt maradtam munka nélkül, nulla forinttal, hitellel ami már a lakásomra megy rá és bármikor hajléktalánná válhatok, ez mellé rengeteg TB tartozás is összejött, a telefonon részletét sem tudtam fizetni ami ismét végrehajtáson van. Mivel anno voltak olyan akciók a bankoknál hogy ha csinálsz számlát, X összeget kapsz, belementem mivel volt hogy 5-6 napon keresztül nem ettem. Azokat a folyószámlák is ott vannak ami mind minuszban van és gondolom végrehajtáson. Közben kiderült hogy szívbetegségem is van ami miatt nem végezhetek erős fizikai munkát így ha néha volt hely a helyi vállalkozónál fekete munka építkezésem az is elszállt. Bármikor utcára kerülhetek, kajám és a tisztálkodásom plazmaadásból van amire szintén úgy tudok menni hogy hazudtam hogy nincs semmi bajom. Mindent feketén látok, édesanyám és apám meghalt így olyan személy sem volt/sincs akihez mehetnék tanácsot kérni. Így hát vadidegeneket szeretnék kérdezni, az az titeket hogy mégis mit tegyek.
tegnap 21:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Már az is eszembe jutott hogy uzsorást keresek és minden tartozásomat kifizetném és eltudnék újra kezdeni egy életet, még akkor is ha a fele fizetésemet neki adnám havonta.
tegnap 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:

-hol van a lakásod és mekkora?

-mik a tartozások összegei, és mi a THM?

-milyen egyéb vagyontárgyad van?

-mekkora a jövedelmed az egyes tevékenysègeidből?

-mekkorák a kiadásaid és mik azok?

tegnap 22:49
 3/3 A kérdező kommentje:

-Nógrád megye, kis lakás, a hitel értékének a töredékét éri

-Összesen pontosan nem tudom, 10millió között mozog

- autóm van, ami megközelítőleg 250.000ft-ot ér, de egy esetleges munkalehetőség miatt muszáj a bejáráshoz, mivel annyira rossz a tömegközlekedés

-a jövedelmem nagyon változó, ha tudok intézni fekete munkát akkor heti 40.000, ha nem, akkor plazmaadás ami heti 16.000ft

-kiadások a villany, ami 5 ezer, a gáz ami 10.000ft illetve víz, szenétszállítás stb szóval a kötelező rezsi 25-30.000.

Kajára ha van fekete munka akkor napi 2-3 ezer, ha nincs, akkor napi 500-1000ft,

Havonta pedig eltankolok 5.000ft-ot.

ma 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!