Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az alábbi helyzetet Ti hogyan...

Az alábbi helyzetet Ti hogyan oldanátok meg? Teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Egy éve dolgozom egy helyen, amit nagyon utálok és szeretnék váltani, DE! a helyzet a következő:

1. a Párommal két éve vagyunk együtt, most hullámvölgyben picit. Hosszú, de a lényeg, hogy most végre nagy nehezen talán ősszel összeköltözünk.

2. Ha valóban költöznék, akkor persze ahhoz viszonyítva keresnék új melót, de nincs kocsim sajnos egyelőre, de tervezem, viszont mire rutint szerzek eltelik ezer év, addig itt meghülyülök.

3. tegyük fel, hogy veszek kocsit, akkor több helyre is tudnék pályázni, mert a jó helyek mind elérhetetlen helyen vannak, ahol nincs tömegközlekedés, se céges járat :( (logisztikus vagyok egyébként, az ilyen típusú cégek meg ugye mind a "halálban" vannak). Eddig sikerült olyan helyeket kifognom, ahol tudtam tömegközlekedni, de így is napi 3 órát utazom, ami fárasztó.

4. Mi van ha ne adj Isten a párommal szétmegyünk, én veszek kocsit,de egyedül kényszerülök albérletben laki, a kettő együtt nem menne anyagilag, sajnos most nem keresek annyit. Talán egy kis albérletet egyedül fent tudnék tartani, de kocsival kizárt. Arra gondoltam még, hogy akkor Pestre költöznék, vagy a közelébe és ott keresnék melót, mert ott azért jobban megoldott a t.közlekedés.

5. Mi a fenét csináljak...??? Most ezt a melóhelyet nagyon meg akarom fontolni, mert nem szeretnék ugrálni sokat. Ez legyen olyan, ahol éveket lehúzok.

25 L

2014. aug. 27. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Bicikli, robogó, s nem kell autó.
2014. aug. 27. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Bpen jó a tömegközlekedés, de azt tudd, hogy sok ember így is 2-2 órát utazik reggel-este a melóhelyre bkv-val. Pl Zuglóból Pestszentlőrinc másik végére.

És Bpen esélytelen egyedül albit kivenned, mert 60-70e egy 1-1,5 szobás albérlet, plusz ugye rezsi,2 havi kaució, bkv bérlet havi 9500, enned, tisztálkodnod kell....

2014. aug. 27. 10:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó de télen mit kezdek a biciklivel meg a robogóval?

Tudom, hogy Pesten belül is sokat kell utazni, amúgy meg csak a munkát keresném ott, ha nem muszáj nem költözöm be, max a peremvidékre.

2014. aug. 27. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 27. 10:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen!
2014. aug. 27. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor most is csak azt tudom Neked/Nektek mondani, hogy ennyi pénzből bőven ki lehet jönni. Nem szabad azon gondolkozni, hogy mi lesz ha szétmentek a pároddal, mert akkor már régen megette a fene az egész kapcsolatot. Bízzatok egymásban, aztán alakul ahogy alakul. Ha meg a "nyakadon marad" a kocsi, még mindig ott a lehetőség, hogy eladod. De ilyenre nem is szabad gondolni.

Addig pedig nyugodtan keresgélj esetleg jobban fizető állást is, ahogy már írtad.

Hajrá!

2014. aug. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!