Lányok, mit csinálnátok, hogyan oldanátok meg a helyzetet, ha valaki bántani akarna titeket az utcán?
Ha lenne valaki a közelben sikítanék, feltűnést keltenék, amilyen nagyot csak lehet, hogy az illetőt elijesszem további cselekedettől és mindenki minket bámuljon, aztán sietősen elmennék a másik irányba, és ha övetni próbálna akkor megkérnék egy kedvesebbnek tűnő fiatal férfit, hogy kísérjen el valameddig. A lényeg a feltűnéskeltés, nem kell elintézni csendesen elpirulogva, ha valaki bántani akar.
Ha nincs senki a közelben, akkor elő az önvédelmet :D Sötét parkokban egyébként is sokszor a kulcsomat az ujjaim közé fogva megyek, szóval ütnék azzal, majd ha férfi akkor t*könrúgnám, orroncsapnám tenyérrel, meg ilyen okosságok amiket kis erővel lehet csinálni, végül szaladnék mint a mérgezett egér amíg emberekkel tömött területre nem érnék.
Félnék, volt már ilyen, el tudtam szaladni. Nem vagyok valami szívbajos ember, de amitől (a tűk után) a legjobban félek az egy másik ember, undorító dolgokra képesek egyesek.
Attól függ milyen a környezet:
Futás,sikitás,ágyékonrugás,paprikaspray
Lefújnám paprika sprayvel, ahogy korábban is megtettem egyszer.
Félni már nem félnék, legalábbis nem kapnék sokkot :)
Nyíltan leszbikusként egy év alatt a belvárosban megedződik az ember lánya.
Fiú : Seperc alatt nem lenne nemiszerve
Lány : seperc alatt nem lenne körme ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!