Kamasz fiúk, mit csinálnátok, ha valaki véletlenül lehányna titeket buszon vagy vonaton?
Megkérdezhetem, hogy a kérdés miért csak fiúkhoz szól?:D
17/L
Hát nem is tudom. Talán mérgemben jól beszolnák neki vagy elküldeném...mindegy!:D Mert egy ilyen személy szerintem akarattal hányna le! Ne mond már, hogy valaki nem érzi, hogy hányingere van vagy hánynia kell elötte egy kis idővel és legalább odébbállna, hogy senkire sem ne menjen a hányásából!:/
19/L
Szerintem direkt nem hánynak le egy embert, vagyis én magamból indulok ki. Sosem tudnék olyan undorító lenni, hogy direkt lehányjak valakit.Szóval szerintem ez hülyeség:D
A másik meg, hogy velem is előfordult már, hogy hányingerem volt a buszon. Éppen indulás előtt bevágtam egy szendvicset, rá egy pohár innivaló és már futottam is a buszhoz, ami még jól fel is rázott.:D Nem volt kellemes, de próbáltam kihúzni a 15perces utat és sikerült is szerencsére. Mellesleg volt olyan is, hogy a buszon egy csaj pont a 4esben ült és lehányta az előtte ülőt:D Szerintem ilyenkor úgy vannak vele az emberek, hogy 'jaaaj kibírom! Mély levegő, huh..még 2 megálló! Mély levegő...' csak hát van aki nem bírja ki:) Ilyen esetben, mivel engem ezzel speciel ki lehetne kergetni a világból(kicsi korom óta rettegek ha valaki hány a közelemben),lehet haragudnék hirtelen, de utána belegondolnék, hogy nem direkt volt és, hogy ez neki milyen kellemetlen lehet.
Viszont, ha valaki részegen hányna le akkor azt tuti derekasan kiosztanám!:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!