Szülők! Mit csinálnátok, ha a szexhez még éretlen fiatok/lányotok óvszerre kérne pénzt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 06:22
2/14 A kérdező kommentje:
11-12-13évesekre gondolok,a kérdés csak elméleti.
2014. jan. 17. 06:46
3/14 zsuzs_i válasza:
adnek neki ra penzt vagy megvennem neki az ovszert, meg mindig jobb mint ha azzal alit be , h terhes vagy a baratnoje az.. Mar az is valami ha vedekezni akarnak..
4/14 Youknowwho válasza:
Normális nevelés mellett nem történne ilyen szerintem amúgy meg megbeszélés és lebeszélés
5/14 zsuzs_i válasza:
egyaltalan nem normalis vagy nem normalis neveles kerdese, bar ez csak az en velemenyem!
6/14 Youknowwho válasza:
elmagyarázva hogy mit miért mikor értelmesen azért nagy hatást gyakorol ez pedig nevelés
7/14 zsuzs_i válasza:
ez egeszen biztos hogy nagy hatast gyakorol, de sajnos adodnak megis olyan helyzetek amikor hiaba magyarazta meseltel el mindent..a baratopk , baratnok is sajnos nagyon befolyasoljak egymast, o es meg ha a kis tini szerelmes is :) akkor johet aztan a neveles , de persze n em is kotekedni akartam .. nem egyszeru :)
8/14 anonim válasza:
11-12 éves gyerek még nem tini...
A legtöbbek még nem is menstruálnak/nem volt még magömlésük.
9/14 anonim válasza:
Engem lányként 12 évesen mikor tartották a felvilágosító órát az iskolában nagyon érdekelt az óvszer. Szüleimtől nem mertem kérni, de a 8 évvel idősebb bátyámtól igen. Én voltam a sztár az osztályban a lányok között. Megnéztük, csodálkoztunk, hogy mekkora, majd odaadtuk a fiúknak akik lufit csináltak belőle.
Szóval ha kérne először megkérdezném mire kell neki, ha csak kíváncsi természetesen adnék rá pénzt vagy megvenném neki én.
Ha sex miatt kéri, akkor próbálnám megebszélni vele, hogy várjon még, de észérvekkel elmagyarázva.
10/14 anonim válasza:
Nos nyilván rendesen nevelem,és fel világosítottam,ha csak érdekli milyen,mert volt a suliban is felvilágosítás óra akkor a sajátunkból adnék neki egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!