Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit csinálnátok, ha a...

Szülők! Mit csinálnátok, ha a szexhez még éretlen fiatok/lányotok óvszerre kérne pénzt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 06:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Adj neki két óriási pofont( ha fiú, ha lány).

És gondolkozz el miket engedtél meg neki, amiket nem kellett volna( bulik, pia stb.) 14L

2014. jan. 17. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

De, igen nevelés kérdése, hogy ennyi idősen ne ilyenekkel foglalkozzon, hanem a tanulással.

Szóval én megmondanám annak a gyereknek, hogy vagy várja meg amíg ő maga keresi meg a pénzt erre, vagy azt tegye amit én mondok neki. Vagyis ne akarjon szexelni ennyi idősen, így óvszer se kell.

Bár engem nem világosított fel se anyám se apám. Még a vérzésről sem, nem hogy a szexről. És hiányzott, hogy nem tudtam tanácsot kérni, és nem bíztam bennük semmilyen szinten....a szüzességem elvesztését sem beszéltem meg velük soha. Mai napig nem tudják mikor történt....(19)

Mindent suliból barátnőktől, iskolai felvilágosításból tudtam meg. Nem kívánom ezt egy tininek sem.

27/N

2014. jan. 17. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Az már a jobbik eset, amikor pénzt kér rá. Én felfedezyem, hogy hol tartják az óvszert és abból lopkodtam, de az akkori barátom is vett a boltban simán, és a jelenlegi barátommal is rendszeresen bejártunk a boltba kotonért, vagy az ő szülei pénzéből, vagy én lopkodtam a szüleimtől pénzt rá. És ez nem a nevelés miatt lett így. Szabados szellemű vagyok, pedig viszonlyag szigorú vallásos nevelést kaptam. Csak a gyereknek van személyisége is, amit annyira nem fog a nevelés befolyásolni.
2014. jan. 18. 09:27
 14/14 anonim válasza:

Igazából ha tényleg érett rá nem csak testileg hanem lelkileg is akkor oké!

(Persze 11 évesen hiába érett rá BIZTOS hogy nem engedném neki) És legalább gondolkozik hogy védekezni kell!

De ez csak az én véleményem.

2017. nov. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!