Mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve
Biztonsági cégnél dolgozok 8 órában már 7 hónapja. Minimálbérre vagyok bejelentve, de azért borítékba is kapok valamennyit.
Havi fix fizetésem van, ha 160 órát dolgozok akkor is 105 000ftot kapok és ha többet akkor is (márciusban 3 nappal többet melóztam, volt a 15.e fizetett ünnep és egy szabis napom is) és erre is csak ugyan annyi pénzt kaptam.
Felhozzam a főnöknek, hogy ez így nem jó. Nem fizetik ki a plusszt? Vagy inkább maradjak kussban és örüljek h dolgozhatok?
24L
Nem mondhatjuk meg, hogy mit csinálj. Senkisem dönthet az életedről helyetted. Legfeljebb javaslatot tehetünk. Leírom az enyémet.
Abból a kevés idődből, amid marad, építs másik jövedelemlábat magadnak. Amikor ilyen dilemma elé kerülsz, mint a mostani, ne legyél kiszolgáltatva. A legjobb, amit tehetsz, hogy keresel egy MLM céget jó oktatási és mentor programmal. Elsősorban a N21-et tudom ajánlani.
keresgélj,hátha találsz titokban egy jobb állást.
amúgy én is haonló szituban vagyok.
szintén biztosnági cég, havi 240(!) óra, amit utalással kapok az 70.000 ft plusz az apró, amit kézhez,jobb esetben 25.000 ft. ezt add össze. és semmi utazási támogatás, étkezési jegy,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!