Mit csináljak? :O kérlek se*gítsetek mert nem nagyon jut eszembe semmi és teljesen kétségbe vagyok esve hogy itt fog hagyni . ::
Hát két lehetőség van
a, Ha nem ért meg téged és az érveidet akkor menjen a süllyesztőbe!
b,Elégítsd ki!
Fél év után nem vagy kész arra h kiverd... hát fogadd el h az élet meg a fiúk nem fognak rád várni örökké, hercegnő... figyu az oké, hogy a szexel várnak a lányok, de azért kiverni már jóval hamarabb ki kéne mint fél év...
Am nem véletlenül van a pettingelési időszak ez azért van h szépen fokozatosan megszokd, megtanuld hol jó neki, hol nem, megérezd h mit szeret a másik... ha semmit nem csinálsz, mégis hogy tanulod meg?! Nem azért van a pettingelés mert úgy illik h legyen hanem azért mert az készít fel a szexre... vagy elmondanád h akkor te hogy készülsz fel a szexre? Mert ha ennyit nem csinálsz sose leszel kész rá...
16/F
Ha nem akarod, akkor ne csináld, és intsd türelemre. Meg kell értenie. :) Ha mégsem teszi, akkor pápá!
Amikor én ennyi idős voltam, volt egy 8 hónapos kapcsolatom. Mi még addig se jutottunk el, amíg ti. És tudod mit? Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem hamarkodtam el semmit se. :)
Pontosan én is így éreztem, mint ahogy te ennyi idős koromban. Tedd fel magadnak a kérdést: akartad-e te, hogy ő kényeztessen téged? Kívánod-e őt? Fantáziáltál-e arról, hogy kielégíted? Ha igen, akkor nagyon is készen állsz rá. Ha zavarban vagy, és kérdéseid vannak a kezdő lépésekkel kapcsolatban ír mailt, szívesen segítek!
Egy medika 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!