Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak?2 hete késik a...

Mit csináljak?2 hete késik a tesztem negatív lett de már teljesen kétségbe vagyok esve miért nem jön meg

Figyelt kérdés
nov. 24. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Semmit. Nyugodjál meg, ha a teszt negatív, akkor nem vagy terhes, majd megjön. Egészséges nőnél is előfordulhat olyan, hogy egy-egy ciklus kimarad.

Ha 3 hónapig nem jön meg, akkor kell orvoshoz menni.

nov. 24. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
A legokosabb, ha megkeresel egy nögyógyászt. (NEM 3 hónap múlva, az ostobaság!)
nov. 24. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nekem is volt olyan, hogy egy hónap kimaradt. Utána megjött rendesen.
nov. 24. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es: és ha a kérdezö véletlen még is terhes - késöbbi ovuláció, vagy rossz teszt -, három hónapos terhességnél már elég sok mindenröl lekésett, ami szükséges lehet, arol nem is beszélve, ha netán nem tudná megtartani a gyereket, akkor még az abortuszból ki kifutott.
nov. 24. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Miért lenne hülyeség?

Násodlagos vérzéskimaradásról akkor beszélünk, ha korábban rendszeresen menstruáló nőnél 3 hónapig kimarad a vérzés, ez igényel orvosi vizsgálatot.

2 hét késés nem.

Nyilván, hogy ha valaki szexuális életet él, akkor meg mondjuk hetente-kéthetente megismétli a tesztet. De ez mondjuk értelmes emberek számára logikus.

nov. 24. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem menj el vérvételre. Esetleg szedsz fogamzásgátl, vagy vettél be esemény utánit?
nov. 24. 18:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót viszont 2 hete ( ha nem több ) voltam együtt párommal azt már csak kimutatná a teszt
nov. 24. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan évekkel ezelőtt, hogy gyakorlatilag kimaradt egy havi vérzésem. Terhesség nélkül, minden különösebb gond vagy ok nélkül. Aztán azóta sem fordult elő többet.

Ha két hete késik és ugyanakkortájt voltál együtt a pároddal, akkor viszont nem biztos, hogy a teszt máris kimutatná a terhességet. A soron következő menstruáció idejében már várható, hogy kimutatja. Ahogy előttem írták, ha továbbra sem jön meg, akkor érdemes hetente-kéthetente ismételni a tesztet. Én mondjuk ha a teszt negatív, de a következő aktuális menstruáció sem jönne meg, nem várnék három hónapot, hanem nőgyógyászhoz fordulnék.

nov. 25. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!