Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 napja késik a menstruációm,...

18 napja késik a menstruációm, de volt egy negatív tesztem csinaljak még tesztet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a honapban 2x szexeltunk a párommal nyilván védekeztünk(gumival), de nem jön meg.Sose szokott időre pontosan jönni de ennyi késés meg sose volt Most tartok 18.nap kesesnel, csináltam tesztet is menstruáció elmaradása utan 6 nappal és negatív lett(x-epil tesztet) és nagyon félek, semmi jelét nem mutatja a testem se a menstruaciora se a terhessegre. Egy 3-4nappal ezelőtt nagyon fájt a hasam. Én arra gondolok hogy lehet elmaradt az ovulaciom és ezért nem jött meg. Vettem meg egy tesztet érdemes megcsinalnom vagy varjak még?

jún. 27. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel 2szer voltatok együtt így az utolsó aktustól számítva 19 nappal lesz biztos a teszt.

Saját tapasztalat....aktus után 14 nappal a 10-es teszt szép pozi volt és a 25-ös érzékenységű is egyértelmű volt.

Én ilyen esetben aktustól tenném függővé. Nyilván az ovud jóval később volt, ha volt... így ez a része bizonytalan.

jún. 27. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Végül csináltam tesztet az is negatív lett de ma megjott a menstruációm 22 nap késés után
júl. 1. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Legalább megnyugodhatsz :)

Egyébként független attól, hogy jelenleg nem szeretnél gyereket, érdemes lenne orvoshoz menni, mert rendszertelen a ciklusod. Az egészséged is fontos, és, ha későbbiekben, akár évek múlva szeretnél majd babát, ne akkor kelljen még éveket várni a sikerre. Érdemes rendbeszedni a hormonokat.

Nem kell, hogy napra pontos legyen, de normális ciklushossz kellene.

Ha pl néha 28 napos néha meg 32 az még belefér, 35 nap felett és 24 nap alatt nem igen van peteérés.

Lehet pajzsmirigy problémád esetleg IR-ed is, ha ingadozik a ciklusod.

Minden jót kívánok :)

júl. 3. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!