Mit csinaljak ha barátnőm azt hiszi hogy terhes igy hogy egy csomo oka lenne az ellenkezőt feltételezni?
Semmit. Majd észreveszi, hogy mégsem szül.
De azt megkérdezhetnéd, hogy volt-e a genetikai vizsgálton (12. héten kellene), védőnő adott-e neki kiskönyvet, és tudja-e a nemét, ja és mi a szülés várható időpontja...
Nem tudod meggyőzni. Volt ilyen ismerősöm. Kizárt az életéből,mert aztmondtam,hogy a teszt is negatív,a doki szerint sem terhes,nyugodjon meg és ne rugózzon ezen mert sajnos nincs baba. Komolyan kedvesen mondtam neki. Azóta nem beszél velem,mert hogy ő érezte,biztos hogy baba van...
Ez 2 éve volt. Azóta sincs baba,lelkileg nem tudom hogy bírja.
Nem tudsz rá hatni. Az a baj,hogy ha ennyire beleélte magát,akkor már álterhes is lehet és ezért nől a hasa meg vannak tünetei. Férje mit szól?
Ha a 9. Héten a doki uh-n nem látott semmit, akkor mendemonda ide-oda, menstruáció mellett Nem terhes. Ez sosem volt meglepő, a kérdés, hogy miért beszéli ezt be magának ill. Neked?
Vannak lelki betegségek, ahol s nők terhesnek képzelik magukat és némely tünetet is mutathatnak, megnő a has, mell, elmarad a menses akár, tej képződik, hánynak stb. De itt pszicholögus tud segíteni. Nézz utána ilyen segítségnek.
És próbáld meg támogatni, mellette lenni, mert valamilyen problémára hívhatja így fel a figyelmet.
"zt mondta nem megy mert nem szeretne biztosra tudni hogy terhes."
Hűha, ez már pszichiáterért kiált. Megkérdezted, hogy ha elkezd nőni a hasa és beindul a vajúdás, arról se akar majd tudomást venni?
Illetve nem értem, hogy abiológiából tényleg ennyire fogyatékos, hogy szerinte egy 15 hetes terhességet nem látna az orvos? Azt még a sarki fűszeres is látná ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!