Mit csinaljak ha barátnőm azt hiszi hogy terhes igy hogy egy csomo oka lenne az ellenkezőt feltételezni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit mondjak baratnomnek es hogy gyozzem meg hogy nincs igaza. Azt hiszi hogy terhes annak ellenere hogy megcsinált 11db tesztet es a 9. héten volt hasi ultrahangon is de az orvos nem látott semmit. Ezenkivul háromszor menstrualt. Igaz, sokszor van rosszul es nott talan egy picit a hasa de szerintem csak attol hogy egsznap otthon van es tanul. Amugy most lenne a 15. het vegen! Mit mondjak vagy mit csinaljak hogy elhigyje?2016. ápr. 8. 10:57
21/24 A kérdező kommentje:
Jo, rendben ertettem es koszonom. 😊 csak azert remenykedem hogy nem mondok neki hülyeséget
2016. ápr. 8. 13:05
22/24 anonim válasza:
Ez a nő idióta, semmi sajnálni való nincs benne. Hogy ennyi esze ne legyen valakinek... Mi a végzettsége? Négy elemi?
24/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ha jövőhéten megjön neki talan megnyugszik
2016. ápr. 8. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!