Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinaljak ha barátnőm azt...

Mit csinaljak ha barátnőm azt hiszi hogy terhes igy hogy egy csomo oka lenne az ellenkezőt feltételezni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit mondjak baratnomnek es hogy gyozzem meg hogy nincs igaza. Azt hiszi hogy terhes annak ellenere hogy megcsinált 11db tesztet es a 9. héten volt hasi ultrahangon is de az orvos nem látott semmit. Ezenkivul háromszor menstrualt. Igaz, sokszor van rosszul es nott talan egy picit a hasa de szerintem csak attol hogy egsznap otthon van es tanul. Amugy most lenne a 15. het vegen! Mit mondjak vagy mit csinaljak hogy elhigyje?

2016. ápr. 8. 10:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De ha mehen kívüli lenne a teszt pozitív lenne, nem?
2016. ápr. 8. 12:13
 12/24 A kérdező kommentje:
De ha mehen kivuli attol meg a teszt pozitiv lenne
2016. ápr. 8. 12:40
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen,de volt mar ra precedens,h valaki babat vart es negativ volt a teszt! Leginkabb mehen kivulinel hallottam,h a teszt ki sem mutatta,csak a ver eredmeny
2016. ápr. 8. 12:43
 14/24 A kérdező kommentje:

Hat de azert 11db teszt

..valamelyik csak kimutatna

2016. ápr. 8. 12:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Biztosan mutatna,nagyon nagyon ritka az,h valakinek annyira keves hcg hormon termelodik,h a teszt nem mutatja ki,csak a ver... Elofordult mar ilyen,de ez tenyleg nagyon nagyon ritka!
2016. ápr. 8. 12:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Akkor viszont teljesen mind1,hogy hany teszt es milyen fajta,nem mutatja ki! De az o eseteben biztosan nem terhessegrol van szo,csak azert irtam,h ezt mondd neki,hatha igy elmegy orvoshoz es ott felvilagositjak,h beteges amit csinal,mert nincs babaja
2016. ápr. 8. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem igazábol a szakitást nem tudja feldolgozni es krealt magának egy nagyobb bajt hogy azon aggodjon, igy tompitja valamelyest a valodi fajdalmát.

Szakítast feldolgozni amugy sem könnyű, illuziokba ringatja inkább magát mert nem képes szembenézni az ürességgel amit az exe okozott azzal hogy elhagyta.

Mikor tortent a szakitás?

Ha nincs élete pl nem jar bulizni sportolni nincsenek barátai v uj pasi kilatasban ill barmi ami segit kilepni a multbol addig ez igy fog menni.ha nem álterhességet, akkor találni fog valami mást.

Ilyenkor igazan az tudna segiteni ha valaki belevinné az életbe.

2016. ápr. 8. 12:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Ezek a tünetek csak a pszihés állapota miatt vannak, pont azért mert bebeszéli magának...

Amúgy meg attól miért lesz jobb, hogy csak ezen pörög, de nem mer elmenni, nehogy biztosan tudja... Mit? Hogy szinte 100%, hogy nem is terhes? Kicsit nyisd már fel a szemét és beszéld rá, hogy menjetek el még egyszer!

2016. ápr. 8. 12:57
 19/24 A kérdező kommentje:
Szoval ti is azt mondjátok hogy lehetetlen? Remelem tenyleg igy van es nem csak probalom bebeszelni neki mert ha vegul neki lesz igaz telejsen kolesz... De nekem abszurdnak tunik az hogy megcsinal 11db tesztet amibol szerintem kb hat különböző marka volt es meg mult héten is csinalt kettot. Kilencedik héten elmegy orvoshoz es meg menstruál is. Mert azt elhiszem higy valakinek nem mutatja ki a teszt vagy valakinek nem veszi eszre az orvos, vagy valaki menstruál terhesség alatt. De az hogy mind a harom egyszerre?!
2016. ápr. 8. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
Figyi kerdezo,en ezzel nem azt akartam monfani,h lehetseges megis a terhessege,en csak azt ritam le,amit neki mondj,mert ezzel hatha ra tudod venni,h ujra elmenjen dokihoz. Biztos nem terhes
2016. ápr. 8. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!