7. napja kesik. Mit csinaljak? Amint irtam 7 napja kesik. A menstruaciom negyedik napjan vettem 3 tesztet az egyik hibas volt a masik ketto eros negativ. Tegnap elott nagyon eros derek tajon, es a hasam alatt gorcsolt.
Figyelt kérdés
A menstruaciom negyedik napjan vettem 3 tesztet az egyik hibas volt a masik ketto eros negativ. Tegnap elott nagyon eros derek tajon, es a hasam alatt gorcsolt. Mar a 7. Nap kesik. Nagyon sokat eszek. Szerintetek?2017. márc. 5. 12:17
1/10 anonim válasza:
Ha a menstruációd negyedik napján teszteltél, hogy késhet hét napja. Ha megjött, miért teszteltél? Kicsit zavaros a kérdés.
2/10 anonim válasza:
Fuss neki újra, mert ez így zagyvaság.
3/10 A kérdező kommentje:
Eszre vettem,hogy negy napja kesett es csinaltam tesztet az elso hibas volt a masik ketto eros negativ. Azota eltelt 3 nap. Ma van a 7. Napja,hogy kesik. Es sokat eszek. Ami nem jellemzo ram. Bocsi telefonrol vagyok.
2017. márc. 5. 12:47
4/10 anonim válasza:
Az evés,nem jelent semmit. Csinálj tesztet.
5/10 anonim válasza:
Akkor nem a menstruációd, hanem a ciklusod negyedik napján teszteltél. A jó büdös fenébe!!! Mindenhonnan azt sulykolják a tizenévesekbe, hogy hajrá, húzzatok gumit és szexeljetek, közben meg az alapvető fogalmakkal, a női test és ciklus működésével sincsenek tisztában. Előbb meg kellene tanulni, mi mit jelent.
6/10 anonim válasza:
Helyesbítek, nem a ciklusod negyedik napján, hanem a várt ciklusod 4. napján. Így, hogy nem jött meg, az ztolsó menzesztől számold tovább a napokat.
7/10 A kérdező kommentje:
Mar elnezest... Mibol gondolod,hogy 10en eves vagyok? Tevedni emberi dolog. Nem kioktatast kertem csak velemenyt. Ha nem tetszik valami gorgess tovabb nem kell olvasni. Tovabbi szepet!
2017. márc. 5. 13:01
8/10 anonim válasza:
Osztom az utolsó felháborodását... Ha továbbra is negatív a teszt, keresd fel a nőgyógyászod, hormonzavar is okozhat késést. A sok evés nem utal terhességre.
9/10 anonim válasza:
5 szerintem te sokkal gázabb vagy, mint a tizenévesek. Nem is ciklusnapot írt, de ha azt írta volna, akkor sem lenne semmi, én 35 évesen tudtam meg, hogy az mit jelent, pedig diplomám is van és mindig védekeztem.
10/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy ilyen szövegértelmezési készséggel tudtál diplomát szerezni, fuss neki még egyszer! (Off: normális diplomás emberek nem szoktak a végzettségükkel felvágni, szóval bukta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!