Negyedik napja késik a menstruációm, eddig két teljesen negatív tesztet csináltam. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Van egy egyéves fiam, őt még mindig szoptatom, de a ciklusom már 10 hónapja teljesen szabályos. Nem vagyok különösebben stresszes (illetve eddig nem voltam, mostmár eléggé az vagyok), nem fogytam az utóbbi időkben nagyot. Fogalmam sincs, hogy miért nem jön meg, talán valaki mással is volt már ilyen és megosztja. Köszönöm.2010. máj. 5. 20:43
1/1 anonim válasza:
Nekem is előfordult kimaradás, nagy testi vagy lelki igénybevétel, pl. Nem kell aggódni, egyenlőre legyél nyugodt, mert az aggodalom átragad a kisbabára, megérzi, hogy anyukával nincs rendben valami. Kicsit még várj, rendeződik a dolog. Próbáld lelkileg elcsitítani magad, légy bizakodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!