Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeintetek jó ha németországba...

Szeintetek jó ha németországba évi 7-8 ezer eurót rakok félre?

Figyelt kérdés
külsős munkavállaló vagyok ( mielött kérdeznétek hogy miért, azért mert már a cégünk senkit nem vesz át.. csak is külsősökkel dolgozik, meg van egy pár régi céges dolgozó) és évi 9 hónap a szerződés a 9 hónappban havi 800 eurót félre tudok rakni havota. viszont van olya hogy a cég megkér hogy 1-2 hónapot maradjak pluszban , akkor a rendes céges bért kapom.

dec. 8. 15:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jó akkor jó.
dec. 8. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Ha havonta rakod félre akkor ja jónak számít.
dec. 8. 16:02
 3/16 A kérdező kommentje:
havonta 800
dec. 8. 16:10
 4/16 anonim ***** válasza:
41%
Én Ausztriában évi 25 ezret rakok félre gyári melóval. Szóval valamit nagyon rosszul csinálsz. De persze jobb mint a semmi csak nem sokkal
dec. 8. 16:15
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Neked jó ez.
dec. 8. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Havi 800 még Magyarországon se számít jónak.
dec. 8. 16:27
 7/16 A kérdező kommentje:
4. a gyárakban is van sima gyári munkás, irodista, fönök, hr-es te melyikben vagy? xD
dec. 8. 16:28
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Jobb, mint 6 ezer de rosszabb mint 9 ezer
dec. 8. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Ezek a kérdések...

Ha én leírom, hogy nőként Magyarországon átszámítva évi 17.000 eurót rakok félre, akkor munkát váltasz?

dec. 8. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
9-es milyen szempontból releváns, hogy nőként?
dec. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!