Németországi magyarok, szerintetek meg éri egy magyar élelmiszerboltot nyitnom itt németországba?
Keretem van rá és hely is lenne, csak meg e érné?
Lennének e vásárlók, meg e érné magyarországról berendelnem az ételeket?
Mivel leginkább török, albán meg ilyenek vannak az ottani kajákkal, de magyarral nem épp találkozok, pedig már majdnem minden városban voltam
És ahol élek a környéken ilyen nincs, de magyarokkal elég sürűn össze futok
"megéri"
"megérné-e"
"Németországban"
"lennének-e"
"sűrűn"
"összefutok"
Sokban függ attól, konkrétan hol akarnád, egy kis településen, vagy kisebb városban nem hiszem, hogy lenne értelme, esetleg nagyvárosban, ha még nincs másik.
Másrészt nem mindegy, miket akarnál forgalmazni, nem sok olyasmi van, aminek nincs normális megfelelöje.
Nagyon bizonytalan. Tudok olyat akinek jól megy és nem csak magyarok vásárolnak nála. De tudok több olyanról is akik próbálkoztak vele, de gyorsan becsődölt náluk a dolog. Szóval nagyon el kell találni, hogy hol, kiknek, mit, milyen áron stb.
Magamból mint fogyasztóból kiindulva soha nem éreztem semmilyen magyar termék hiányát hosszabb németországi tartózkodásom alatt sem, annak ellenére, hogy semmilyen magyar-boltot nem kerestem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!