Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Németországban egy átlag...

Németországban egy átlag munkásnak pl:egy kőműves segédmunkásnak mennyit érhet 50000 ft?Mennyivel tobbet mint egy magyar segedmunkásnak?

Figyelt kérdés
nov. 22. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
50000 forintot ér számára 50000 forint.
nov. 22. 09:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, rosszul kérdeztem iagazd van!

Ugy értve 50000 bol egy magyar munkás egy hétig elvan egy német melós hány napig van el 50000 bol?

nov. 22. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez Németországban is régiótól függ, ugyanúgy, ahogy Magyarországon is, pl. nem mindegy, hogyha albérletet kell fizetni Magyarországon, akkor Salgótarjánban vagy Budapesten kell fizetni.

Annyit tudok, hogy amikor építkeztem múlt évben, akkor 25000 Ft volt a napi bére feketén a segédmunkásnak, amit fizettem zsebbe Budapesten.

A németországi minimálbér most óránként 12,41 EUR, ez gyk 100 EUR naponta, ha egy 8 órás műszakot nézünk. Megnézheted az árfolyamot, hogy ez mennyi forintban.

nov. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!