Szerintetek a fizetés ellenére jól spórolok? ( németországban élek)
Figyelt kérdés
Fizetés : 1600 nettó
Albérlet: 525 ( ez az én részem, ebbe benne van az áram, internet)
élelem: 200
szórakozás: 50
biztosítás: 23
benzin:70
fodrász:23
=891
igy marad 709 euró/hó félretéve.
de évente kétszer 385 euró az autó biztositásom januárba ,meg juniusban
nov. 30. 19:43
1/36 anonim válasza:
200 euróból hogy tudsz egy hónapra élelmiszert venni? Mit szoktál venni? Óriási segítség lenne ha elküldenéd! Előre is nagyon koszonom!
2/36 A kérdező kommentje:
1. szia fagyasztott élemiszer. egyébb zacskós leves. illetve például veszek kariolt és kirántom , ilyen laza kajákat, vagy veszek fagyasztott rántotthúst, kisütöm. ilyeneket .
nov. 30. 20:07
3/36 anonim válasza:
Inkabb gyere haza
De komolyan. Nincs eleted, igy kicentized az egesz eleted igy nem lehet elni..
Es nekem ne magyarazd be, hogy 200 Eurobol te kijossz havonta...
5/36 A kérdező kommentje:
Szia nekem sok. Otthon mennyi maradna havi 200.000-böl? Vagy 30.000 Ft. Illetve én már itt élek..
nov. 30. 20:19
6/36 anonim válasza:
LoL, simán báttya, abszolút megérí németországban zsebpénzért filippínó módra zacskóslevesen élni szaros 200 ezer forintért havonta :D :D :D csak így tovább, 40-50 év és tudsz belőle venni egy garzont
7/36 A kérdező kommentje:
haver... haver... van jeenleg 8 millió forinyi euróm... miről beszélsz? xDD
nov. 30. 20:43
8/36 anonim válasza:
mégis milyen autó, aminek a biztosítása 770 euró évente?
9/36 anonim válasza:
Haver… haver… Ha neked annyi lenne, már rég nem dolgoznál, főleg nem éhbérért.
10/36 anonim válasza:
Szerintem betegesen spórolsz, de ha valóban ennyire olcsó külföldön a kaja, akkor már csomagolok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!