Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek a fizetés ellenére...

Szerintetek a fizetés ellenére jól spórolok? ( németországban élek)

Figyelt kérdés

Fizetés : 1600 nettó

Albérlet: 525 ( ez az én részem, ebbe benne van az áram, internet)

élelem: 200

szórakozás: 50

biztosítás: 23

benzin:70

fodrász:23

=891

igy marad 709 euró/hó félretéve.

de évente kétszer 385 euró az autó biztositásom januárba ,meg juniusban

nov. 30. 19:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia, megkérdezhetem mit dolgozol?

Egyébként ennyiért hosszú távon nem éri meg kint maradni. Tapasztaltam.

dec. 2. 22:52
 32/36 A kérdező kommentje:
Szia. Alkatrészt csomagolok.. és de. De megéri mert ha havonta 700-at felreraksz már jó. Most nézek itt apartmant vételre
dec. 4. 01:27
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Én most jöttem haza....bevallom vegyes érzéseim voltak. Amit tudtam megspóroltam... de hidd el ez cigányélet. Megértem és egyetértek veled, jobb mint 350ért gürizni Magyarországon. De hosszú távon akkor sem jó dolog.
dec. 4. 01:58
 34/36 anonim ***** válasza:

Én már lassan 10 éve (az az holnapután lesz 10) hogy kint élek németországba, hát vissza menni nem tervezek, nekem itt sokkal jobb, ha magyarul beszelek nem sokan értik, magyarba meg mindenki megerti es az engem meg idegesit iszonyatosan... nemezul beszelek, van jo munkahelyem 2200-2600€ keresek havonta.

Nem kell halálig dolgoznom magam naponta, kényelmesen meg tudok élni. Autóm nincs, de nem is érzem még szükségesnek. Van 2 macskám is, akik boldog életet élnek.

dec. 4. 06:07
 35/36 anonim ***** válasza:
Ezek az 1800-2500 Eurós összegek jónak tűnnek, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy Németországban egy 1800 Eurós nettó az olyan, mintha idehaza keresnél nettó 300-at. Ha már kimegy az ember, akkor legalább egy ottani átlagot keressen meg!
dec. 4. 12:06
 36/36 anonim ***** válasza:
73%
Akkor érné meg ha meglenne minimum a 2500. Egy albérlet hatalmas költség, autóról nem is beszélve mert azt nem csak tankolni kell hanem el is romolhat. A javítási költség egy vagyon.
dec. 4. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!