Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek a fizetés ellenére...

Szerintetek a fizetés ellenére jól spórolok? ( németországban élek)

Figyelt kérdés

Fizetés : 1600 nettó

Albérlet: 525 ( ez az én részem, ebbe benne van az áram, internet)

élelem: 200

szórakozás: 50

biztosítás: 23

benzin:70

fodrász:23

=891

igy marad 709 euró/hó félretéve.

de évente kétszer 385 euró az autó biztositásom januárba ,meg juniusban

nov. 30. 19:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem inkább rakj félre 500-at és vegyél/csinálj több egészségesebb kaját. Hosszú távon jobban jársz vele.
dec. 1. 11:00
 22/36 anonim válasza:
Nem rossz, jól fektesd be
dec. 1. 19:58
 23/36 anonim ***** válasza:
Én tuti nem költenék kocsira ennyit, inkább egyéb dolgokra, pl normális kajára (az egészséged az nem lesz később visszaszerezhető, akármennyit is spórolsz.
dec. 1. 22:44
 24/36 anonim ***** válasza:

#15 "Szerviz? Emberek ennek elég az olaj csere meg ilyen olyan szűrő csere és a térképről is le el visz"

Igen, van ilyen autó, de az nem a Volkswagen. Abban a motor, pláne ha turbós, 12-14 év után garantáltan megmakkan, aztán lehet zsebbe nyúlni.

#18 Mégis miért lenne irigy bárki arra, akinek nettó 1600 Euróért (mostani árfolyammal is csak 650 ezer) külföldre kell mennie? Vagy ha már külföldön van, hogyhogy ilyen keveset keres?

dec. 2. 08:19
 25/36 anonim ***** válasza:

Igen, erre en sem lennek buszke kedves kerdezo a havi netto 1600 eurora, ez Nemetorszagban nagyon keves.

Vagy olyan melyrol jossz, hogy ez mar neked rengeteg penz mert akkor megertem.

Ugy plane nagyon keves, ha 12 orazol is...

dec. 2. 08:41
 26/36 A kérdező kommentje:
7,5 orát dolgozok naponta xd de jobb mint otthon a 200.000 ft
dec. 2. 10:48
 27/36 anonim ***** válasza:
29%
Röviden és tömören: nem értesz semmihez és az itthoni éhbérért gürizés helyett kimentél Németoszrágban éhbérért gürizni.
dec. 2. 10:56
 28/36 anonim ***** válasza:
dec. 2. 11:12
 29/36 anonim ***** válasza:
dec. 2. 11:14
 30/36 anonim ***** válasza:

28, 29

Ő hát, csak a tanulatlanok költenek több mint fél milliót TV-re, amit be se kapcsol. Ha meg reklámot néz szabadidejében, gratulálni tudok.

dec. 2. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!