Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vasarlonak vagy az eladonak...

Vasarlonak vagy az eladonak van igaza?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Velemenyetekre lennek kivancsi.

Nemreg rendeltem egy cipot amit szuletesnapi ajandeknak szantam, a megrendelest gyorsan feladtak es kezbesitettek.

Az atvetelt kovetoen, kicsomagolasnal vettem eszre hogy ez a termek nem az amit megrendeltem.

Hivtam az oldalon az elerhetosegek egyiket, majd a holgy kozolte hogy a masik elerhetoseget hivjam mert neki finja sincs semmirol. :)

Felhivtam a masik telefonszamot, ahol a holgynek elmondtam a tortenteket es annyiban maradtunk, hogy postazzam vissza a termeket az uzlet reszere, es amiert ok rossz termeket kuldtek, ami az o hibajuk, nem az enyem ezert a termek vetelarat, es a postakoltseg dijat is megteritik.(az egyik dij a megrendeles kiszallitasanal felmerulo postakoltseg, a masik a visszakuldes dija)

Eltelik par ora es egy flegma holgy, velhetoleg a tulajdonos felkeres, elmondtam neki ugyanezt es hogy mar megvasaroltam a termeket az uzletben, ill nemreg beszeltem az ugyfelszolgalattal.

Majd kozolte hogy csak cseretermeket tud kuldeni, ebben az esetben az en terhemre tortenik a visszakuldes, VAGY visszateritik a termek arat de szinten sajat koltsegen kuldjem vissza.

Ezt kovetoen megkerdeztem, hogy az, hogy hibas termeket kuldtek ki miert az en hibam? Miert en fizessem mas hibajabol adodoan a posta dijat?

A kerdes utan szo szerint uvoltott a telefonban, mint egy utolso kocsis ezt kovetoen ram nyomta a telefont.

Nem csak a postakoltseg ami igazan zavaro szamomra, hanem a minosithetetlen banasmod amire nem szolgaltam ra.

Ti hogyan itelnetek meg a helyzetet, ha igy jartok?

Koszonom szepen elore is.

#Vasarlo #Vasarlok konyve #Banasmod negativ
dec. 6. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

De mit hisztizel?

A visszakuldes dija teged terhel jogilag!

Erre iranyult a kerdes, nem?!

dec. 7. 16:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Neked ebben mi a hiszti? 😄
dec. 7. 20:39
 13/13 A kérdező kommentje:

December 16.-an visszapostaztam reszukre a csomagot, akkor irtam illetve egyszer azota hogy megerkezett-e de nem valaszoltak..

A fogyasztovedelem szerint csak cseretermeknel lehet kerni a visszakuldes dijat, en is igy tettem , ha majd tortent egyeb erdemleges dolog megirom:)

dec. 31. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!