EMAG-ról nem eMAG termék rendelése esetén tényleg a vásárlónak kell a rendelt termékek után kajtatni, amennyiben sokat késik?
November 10-én rendeltem pár apróságot, köztük 3 tubus Sensodyne fogkrémet, és egy USB kábelt. Mindkettő eMAG partner termék. Előbbi megrekedt a legelső fázisban (Rögzített rendelés), utóbbinak kerek 2 hete automatában kellene lennie a várható kiszállítási idő szerint.
Mivel egyikről sem kaptam semmilyen update-et, ezért jeleztem az eMAG felé az elégedetlenségem. A válaszlevelükben - többek között - azt írták, hogy "Ön az egyik ilyen magyar partnercégünktől rendelte meg a termék(ek)et, így a kérésével kapcsolatban ők, az eladó cég tud segíteni Önnek."
Szoktam tőlük rendelni, de így még nem jártam. Tudom, hogy Black Fri..Week, meg Month van/volt, és lassan karácsony, de valóban így van, hogy ilyen esetekben a vevőnek kell az eMAG partner boltokkal felvenni a kapcsolatot, és érdeklődni?
Illetve, ha beszerzem máshonnan a tételeket, és végül egyszer kiküldik az automatába, én pedig nem veszem át (csak utánvét opció volt a megrendelésnél), annak van bármi következménye rám nézve?
Ha nyíltan és világosan válaszolt az eMAG ügyfélszolgálata, amit még idéztél is:
"Ön az egyik ilyen magyar partnercégünktől rendelte meg a termék(ek)et, így a kérésével kapcsolatban ők, az eladó cég tud segíteni Önnek."
Akkor most mégis ide minek teszed fel a kérdést? Szerinted vicces kedvében volt az ügyfélszolgálatos?
Másfelől te magad pipáltad be rendeléskor (különben nem tudod megrendelni a termékeket), hogy elolvastad és elfogadod az általános felhasználási feltételeket, amiben teljesen értelemszerűen le vannak írva a felelősségi körök partnercégtől történő rendelés esetén. Ha csak nem vagy analfabéta akkor ajánlom figyelmedbe ennek a tanulmányozását, mielőtt baromságokat kérdezel!
Az emagos cuccoknál figyelni szoktam, hogy az emag-e a forgalmazó és ők szállítják-e ki és általában csak akkor rendelek, ha igen. Annál is inkább, mert akkor nincs postaköltség általában és a legtöbb esetben így érhetők el jobb árak, mint máshol.
Ilyenkor minden évben ez van. Csúsznak mindennel és két naponta kapom az sms-t, emailt, hogy türelmet kérnek. Már megszoktam, majd jön. Nem rendelek olyat, ami azonnal kéne.
Van elállási jogod, élj vele, ha nem tudod kivárni.
Szimpatikus, hogy tudsz helyesen írni, de te is csak egy vagy, aki itt éli ki a frusztrációit :) Nyugodtan.
Nem fizettem értük, ezt leírtam a kérdés alatt, de köszi, nem tudtam, hogy van ilyen opció.
Köszönöm a tippeket. eMAG-ot én is úgy használom, hogy ráér akár 2-3 hét múlva, tudom róluk, hogy nem bajnokok a szállításban, de ez most egy kicsit megment.
"Az emagos cuccoknál figyelni szoktam, hogy az emag-e a forgalmazó és ők szállítják-e ki és általában csak akkor rendelek, ha igen. Annál is inkább, mert akkor nincs postaköltség általában és a legtöbb esetben így érhetők el jobb árak, mint máshol."
Pontosan.
Nézd meg a megrendelt termék adatlapján, hogy kitől rendeltél pontosan. Lehet, hogy Romániából vagy Észtországból...
Ezért nem szabad emag-on más forgalmazótól rendelni.
Eleve rátesznek plusz hasznot, ha elmész az eladó oldaláta, ugyanúgy megrendelheted, csak olcsóbban.
Köszi a továbbiakat is.
Magyar boltok, emailes megkeresésre nem reagáltak, így élek a lehetőséggel, és ha esetleg megérkeznek a csomagok, nem fogom őket átvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!