Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire korrekt az, ha az...

Mennyire korrekt az, ha az újságos elteszi bizonyos vevőinek a kis példányszámú magazinokat és nem adja ki a vásárlónak?

Figyelt kérdés
Ma szám szerint 6 újságost is végigjártam Pesten és egyiknél se tudtam megvenni egy ma megjelent kiadványt (Legendás buszok sorozat), pedig reggel 6-kor kezdtem. Volt ahol azt mondták, hogy már elvitték előlem, máshol pedig azt, hogy ugyan érkezett belőle pár darab de nem ad ki nekem egyet se, mert azokat eltette más vásárlóknak. Mennyire elfogadható ez? Érdemes erről bejelentést tenni az újságos üzemeltető cégnek?
2022. febr. 1. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme Rendeld meg,aztán lesz neked is.
2022. febr. 1. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta léteznek újságosok, azóta ez így működik. És ezzel semmi gond nincs is. Beszéld le te is egy újságossal, hogy rakjon el neked, vagy fizess rá elő és kész.
2022. febr. 1. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyám ‘94ben volt újságárus, ez már akkor is így ment. Azóta mondjuk lett ez az izé. Internet. Ahol megrendelhetsz bármit, anélkül, hogy reggel hatkor metróaluljárókban császkálnál.
2022. febr. 1. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Végül sikerült vennem egy sparban a világ végén lejárva a lábam, meg szétstresszelve magam mert elkéstem a melóból is. Viszont mire valók az újságárusok, ha mindenki a megrendelést vagy az előfizetést említi megoldásnak? Egyébként ma este már fenn volt a jófogáson ez a szám neppertől közel 3x-os áron.
2022. febr. 1. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"elkéstem a melóból is"

Gondold át a prioritásokat az életedben, mert különben nehéz idők jönnek.

2022. febr. 1. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, köszi a jótanácsot, sokat tanultam belőle.
2022. febr. 2. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!