Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A betétdíjjal szeretnék...

A betétdíjjal szeretnék menhelyet támogatni, de biztos megkapják?

Figyelt kérdés
Az nem baj, ha nem azonnal érkezik meg hozzájuk, de honnan fogom tudni, hogy valóban megkapták? Megvan a QR kód, ami kell az utaláshoz az automatánál.

nov. 25. 14:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Magamnak csak utalványra kértem az árát, így nincs fiókom sem, de gondolom, az nem kell ahhoz, hogy másnak menjen a pénz.
nov. 25. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Az életben semmi sem biztos.
nov. 25. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Milyen menhelyet?
nov. 25. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha jól értem, a menhej regisztrált a Repont app-ba és az ő QR kódjukat akarod használni. Nos, akkor telefonon megnyitod a kódot és az automatánál leolvasod.

De hogy ez szabályos-e, azt nem tudom.

nov. 25. 15:00
 5/11 A kérdező kommentje:

4 pontosan erre gondoltam, csak így nem lesz visszajelzésem a banktól, hogy odaért a pénz a számlára.

A legtöbb menhely oldalán fent van már egy QR kód is, amin keresztül lehet őket támogatni betétdíjból.

A szabályosság nem izgat, csak az, hogy ne a mohu tegye zsebre azt a pénzt, hanem eljusson ahhoz, akinek szánom pl Cicafül Egyesület, Élethang alapítvány,vagy Outdoor Tech Alex világa.

nov. 25. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Miert ne jutna el? Ha nem hiszed, akkor utalj egy nem kerek osszeget es kerdezz ra hogy kaptak e ilyen tetelt.. legyen mondjuk 1850ft. Kotve hiszem hogy sokan utalnanak pont ennyit..

Amugy kerd le bankszamlara es utald el magad ha nem bizol a mohuban

nov. 25. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
ez a maffia pénze. sose kapják meg. Felesleges ott jótékonykodni
nov. 25. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig bankszámlára kértem, perceken belül megjött. Nem hiszem hogy aggódnod kellene (ez ugyanaz az eljárás).
nov. 25. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
küld a menhely számlaszámára
nov. 25. 18:26
 10/11 A kérdező kommentje:

Utalnám magamnak és onnan nekik, de egy ideje nincs bankszámlám, mást meg még nem akartam megkérni erre.

Akkor marad a remény, hogy eljut hozzájuk.

Ilyesmivel nem zavarnám őket, nem ismerem őket, így anonim szerettem volna segíteni 1 kicsit.

nov. 25. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!