A betétdíjjal szeretnék menhelyet támogatni, de biztos megkapják?
Ha jól értem, a menhej regisztrált a Repont app-ba és az ő QR kódjukat akarod használni. Nos, akkor telefonon megnyitod a kódot és az automatánál leolvasod.
De hogy ez szabályos-e, azt nem tudom.
4 pontosan erre gondoltam, csak így nem lesz visszajelzésem a banktól, hogy odaért a pénz a számlára.
A legtöbb menhely oldalán fent van már egy QR kód is, amin keresztül lehet őket támogatni betétdíjból.
A szabályosság nem izgat, csak az, hogy ne a mohu tegye zsebre azt a pénzt, hanem eljusson ahhoz, akinek szánom pl Cicafül Egyesület, Élethang alapítvány,vagy Outdoor Tech Alex világa.
Miert ne jutna el? Ha nem hiszed, akkor utalj egy nem kerek osszeget es kerdezz ra hogy kaptak e ilyen tetelt.. legyen mondjuk 1850ft. Kotve hiszem hogy sokan utalnanak pont ennyit..
Amugy kerd le bankszamlara es utald el magad ha nem bizol a mohuban
Utalnám magamnak és onnan nekik, de egy ideje nincs bankszámlám, mást meg még nem akartam megkérni erre.
Akkor marad a remény, hogy eljut hozzájuk.
Ilyesmivel nem zavarnám őket, nem ismerem őket, így anonim szerettem volna segíteni 1 kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!