Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 10 ezrem van hónap végéig mit...

10 ezrem van hónap végéig mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy úgy voltam vele, hogy novemberben mindenkinek megveszem a karácsonyi ajándékot és akkor nem decemberben kell. Csak közben télikabátot is venném kellett meg új csizmát is, és beteg is lettem, a gyógyszertárban is több mint 10 ezret fizettem. Minden csekk be van fizetve a novemberi, alap élelmiszerek, tisztálkodási szerek, minden van itthon. De akkor is nagyon rossz, mert még sosem jártam így. Ötödikén kapok legkésőbb fizetést, de általában másodikán vagy harmadikán már jön.

#spórolás, fizetés,
nov. 23. 10:55
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Pont most tettem fel pár ruhám a helyi adok veszekbe, hátha
nov. 24. 18:17
 32/32 anonim ***** válasza:

Az is jó lehet, de csak ha már tényleg nincs szükség azokra a ruhákra. Nem érdemes nagyon áron alul adni, ha később újonnan sokkal drágábba kerülne.

Hasonlók még a bolhapiacok. Ha van sok felesleges holmi megéri kimenni árulni.

nov. 24. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!