10 ezrem van hónap végéig mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy úgy voltam vele, hogy novemberben mindenkinek megveszem a karácsonyi ajándékot és akkor nem decemberben kell. Csak közben télikabátot is venném kellett meg új csizmát is, és beteg is lettem, a gyógyszertárban is több mint 10 ezret fizettem. Minden csekk be van fizetve a novemberi, alap élelmiszerek, tisztálkodási szerek, minden van itthon. De akkor is nagyon rossz, mert még sosem jártam így. Ötödikén kapok legkésőbb fizetést, de általában másodikán vagy harmadikán már jön.#spórolás, fizetés,
ma 10:55
11/16 anonim válasza:
Hát az a ciki, hogy gyerekkel nincs pénzük, nem az hogy egyedülállóként nincs pénzed.
12/16 anonim válasza:
ma 12:50 Ezt elmagyaráznád hogyan érted? Ha egyedülállóként nincs pénze, akkor miből lesz gyerekkel? Családi pótlékból?
13/16 anonim válasza:
Tanulj belőle és legközelebb figyelj oda jobban. Nyugi, minden rendben lesz :)
14/16 anonim válasza:
Plazma adás opció meg az esetleges alkalmi munkák (karácsonykor van bőven)
15/16 anonim válasza:
13:31
Az vállaljon gyereket, aki milliárdos, ne az, aki hónapról hónapra él gyerek mellett.
16/16 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban élek itt örülök, hogy egyáltalán van munkám nemhogy kettő, plazma adás is úgy tudom csak nagy városokban van amúgy is 8tól 4ig dolgozok mindennap.
ma 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!