Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 10 ezrem van hónap végéig mit...

10 ezrem van hónap végéig mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy úgy voltam vele, hogy novemberben mindenkinek megveszem a karácsonyi ajándékot és akkor nem decemberben kell. Csak közben télikabátot is venném kellett meg új csizmát is, és beteg is lettem, a gyógyszertárban is több mint 10 ezret fizettem. Minden csekk be van fizetve a novemberi, alap élelmiszerek, tisztálkodási szerek, minden van itthon. De akkor is nagyon rossz, mert még sosem jártam így. Ötödikén kapok legkésőbb fizetést, de általában másodikán vagy harmadikán már jön.

#spórolás, fizetés,
nov. 23. 10:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37%
Hát az a ciki, hogy gyerekkel nincs pénzük, nem az hogy egyedülállóként nincs pénzed.
nov. 23. 12:50
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
ma 12:50 Ezt elmagyaráznád hogyan érted? Ha egyedülállóként nincs pénze, akkor miből lesz gyerekkel? Családi pótlékból?
nov. 23. 13:31
 13/32 anonim ***** válasza:
38%
Tanulj belőle és legközelebb figyelj oda jobban. Nyugi, minden rendben lesz :)
nov. 23. 14:10
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Plazma adás opció meg az esetleges alkalmi munkák (karácsonykor van bőven)
nov. 23. 14:27
 15/32 anonim ***** válasza:
22%

13:31

Az vállaljon gyereket, aki milliárdos, ne az, aki hónapról hónapra él gyerek mellett.

nov. 23. 14:36
 16/32 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban élek itt örülök, hogy egyáltalán van munkám nemhogy kettő, plazma adás is úgy tudom csak nagy városokban van amúgy is 8tól 4ig dolgozok mindennap.
nov. 23. 14:50
 17/32 anonim ***** válasza:
ma 14:36 És mi a f@szomat csinálnának majd a milliárdosak már születésükkor is milliárdos kölykei????
nov. 23. 19:24
 18/32 anonim ***** válasza:
63%
Mit csinálnának? tanulnak meg dolgoznak, mint bárki más. Szerinted Donald Trumpnak csak úgy az öllébe hult a siker?
nov. 23. 19:28
 19/32 anonim ***** válasza:
De hogy hogy jön ide a kérdéshez a milliárdos, a Trump és az "öllébe hult a siker?" arra azért kíváncsi lennék.
nov. 23. 19:32
 20/32 anonim ***** válasza:
Egy példa volt, hogy a gyenge felfogású emberek is felfogják, ha nem jött át így jártatok.
nov. 23. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!