10 ezrem van hónap végéig mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy úgy voltam vele, hogy novemberben mindenkinek megveszem a karácsonyi ajándékot és akkor nem decemberben kell. Csak közben télikabátot is venném kellett meg új csizmát is, és beteg is lettem, a gyógyszertárban is több mint 10 ezret fizettem. Minden csekk be van fizetve a novemberi, alap élelmiszerek, tisztálkodási szerek, minden van itthon. De akkor is nagyon rossz, mert még sosem jártam így. Ötödikén kapok legkésőbb fizetést, de általában másodikán vagy harmadikán már jön.#spórolás, fizetés,
ma 10:55
1/15 A kérdező kommentje:
Egyébként egy éve költöztem el a szüleimtől és még nem nagyon megy ez, hogy osszam be a pénzem. Persze a szüleim adnának ha kérek, de nem akarom, megpróbálom magam megoldani a helyzetet.
ma 10:56
2/15 anonim válasza:
Akkor ez most egy lecke volt.
Egyebkent sem szabad honaprol honapra elni. Nekem 20 eves korom ota ha nincs legalabb egymilla tartalek a szamlamon mar fizikailag rosszul erzem magam.
3/15 anonim válasza:
Egyebkent vallalhatsz mellékest. Kerhetsz egy 50est a szuleidtol, nem ciki, elmondod hogy lett par varatlan kiadas.
Ha lany vagy akkor boven vannak meg opciok:D
5/15 anonim válasza:
Elmehetsz vérplazmát adni.
De 10 napra 10 ezer teljesen élhető, ha vannak alap élelmiszereid otthon.
6/15 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, akkor randizz minden nap új palival és megvan a vacsorád.
7/15 A kérdező kommentje:
Holnap a szüleimnél ebédelek és ilyenkor meg is pakol anyukám mindig vagy 2-3 napra, úgyhogy attól nem félek, hogy éhezni fogok. Inkább attól, hogy pl. most nyugdíjba megy egy munkatársam, egy másik szült, hogy be kell adni valamennyit és mondanom kell, hogy én csak fizetés után tudom odaadni vagy ilyesmi, az tök ciki lenne. Mondjuk sok családos munkatársam mindig így szokta, hogy majd fizu után. Egyébként múlthéten voltam táppénzen úgyhogy szerintem a táppénzt jövőhéten utalják is, mert az előbb jött máskor is mint a fizu, ha nem hónap végén dőltem ki, mert akkor fizetéssel egyben jött eddig.
ma 12:21
9/15 A kérdező kommentje:
Hát ez, hogy hónap végén nincs pénzem.
ma 12:50
10/15 anonim válasza:
Én is fizikailag rosszul vagyok, amíg nincs meg a 100 millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!