Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyha adtam...

Mit tegyek hogyha adtam valakinek pénzt de nem válaszol?

Figyelt kérdés
2 éve ismerek egy embert és megbíztam benne adtam neki 100000 forintot és azt igérte hogy 150-ezret ad vissza mert van valami business lehetőség vagy mi és elvileg sielrült is de most még nem is válaszol nem is ír és nekem meg nagyon kellemetlen mert oda kéne adnom valaki másnak kb pont ennyit tudom a nevét meg minden hívhatom a rendőrséget vagy mi legyen

nov. 10. 13:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én tanulópénznek fogtam fel. Többé nem fogok adni egy barátnak se. Repülhet nyugodtan, akkor is repülne, ha adnék.
dec. 10. 17:08
 32/32 anonim válasza:
Pontosan ez így igaz sajnos, csak elég gáz hogy kér és akkor nem adja vissza és még utána van képe még kérni. Én egyszer kértem tőle 500 forintot harmadik nap már szinte követelte hogy utaljam már vissza, amit amúgy is utaltam volna mivel tudtam hogy tartozok neki.
dec. 10. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!