Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyha adtam...

Mit tegyek hogyha adtam valakinek pénzt de nem válaszol?

Figyelt kérdés
2 éve ismerek egy embert és megbíztam benne adtam neki 100000 forintot és azt igérte hogy 150-ezret ad vissza mert van valami business lehetőség vagy mi és elvileg sielrült is de most még nem is válaszol nem is ír és nekem meg nagyon kellemetlen mert oda kéne adnom valaki másnak kb pont ennyit tudom a nevét meg minden hívhatom a rendőrséget vagy mi legyen

nov. 10. 13:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan embernek kölcsön adni, akiről nem tudod, hogy hol lakik, csak annyit, hogy Budapesten?

Nem is tudom, hogy mit mondjak erre - LOL

nov. 14. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:

18# "ha papír is lett volna róla, akkor se lennél könnyű helyzetben, mert 100e-re 150et visszakérni uzsorának számít."

Nem derül ki, a papírra csak a 150ezret szokták írni.

nov. 14. 17:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Pénz mindig is olyan dolog volt, hogy éhenhalhattál a barátaid felől. Miközben te meg önzetlenül adtál másoknak. Tipikus olyan jó tett, amit nem fogsz visszakapni.
nov. 14. 18:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Vess rá keresztet. Én abban a pillanatban szoktam, amikor kölcsönadom.
nov. 15. 09:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Adj nekem is kölcsön megduplázom magamnak. Neked meg csak 100 ezret adok vissza
nov. 15. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!