Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem egy kínai ismeretlen...

Rendeltem egy kínai ismeretlen oldalról, viszont a termékem sehol sincs. A pénzt elutaltam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 20 napja rendeltem egy ismeretlen facebookon talált oldalról 120euro értékben ruhákat. A tranzakció sikeresen megtörtént. A onsale@pre-sale-service.com email címről kaptam is tőlük egy gyanútlan szokásos visszaigazoló emailt. Pár nap múlva a notify@e.mailservices-noreply.com email címről kaptam egy már furcsább linket és ahoz tartozó nyomon követési számot. A link a 17track oldalra visz, amin jól nyomon lehetett követni. Heteken keresztül

Kaptam a részleteket a rendelésről. Csak a szokásos volt Hon-Kong, majd reptér, majd vám, majd M.o stb. Hétfő óta a rendszer azt írja hogy a csomag a városba van ahova rendeltem és a rendelés lezárult. Az email címekre küldtem üzenetet, de 2 napja semmi. A honlap törölve van. Mit tegyek?

nov. 7. 22:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és semmit nem kaptam a GLS-től az MPLtől stb
nov. 7. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Tegyél rendet a szobádban.
nov. 7. 22:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Kosz sokat segitettel
nov. 7. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Semmit, Hideg vizet ihatsz rá.
nov. 7. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Állj a tükör elé és röhögd ki azt a balekot akit benne látsz.

Így lehet kidobni 120 eurot az ablakon.

nov. 8. 00:43
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha az oldal torolve van, akkor koszonik szepen a penzed.
nov. 8. 06:06
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Tanulópénz. Legközelebb nem rendelsz noname kínai oldalról, pláne nem Facebook hirdetés alapján.
nov. 8. 09:16
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Felejtős
nov. 8. 09:43
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Banknál próbálhatsz egy chargebacket
nov. 8. 11:44
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

Melyik bank hajlandó finanszírozni az ilyen szintű ostobaságot ?

nov. 8. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!