Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fáma futárszolgálat. Mi ez a...

Fáma futárszolgálat. Mi ez a futárszolgálat?

Figyelt kérdés
A napokban vettem valamit az interneten. Kiderült hogy nem a GLS, nem is a MPL hozza, hanem ez a Fáma futárszolgálat. Mit érdemes tudni róluk?

#szállítás #ismeretlen #csomag #érkezés #Fáma futárszolgálat #Szállítás és fizetés
2022. jún. 1. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Valami futottak még kategória. Készülj fel rá, hogy csak készpénzzel tudsz náluk fizetni és fele olyan rugalmasak sincsenek, mint a GLS.
2022. jún. 1. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ne lepődj meg, ha téglát hoznak a megrendelt árú helyett.
2022. jún. 2. 08:47
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem értem miért kell leszolni csak azért valamit mert nem olyan ismert név mint a másik ami 10x annyit költ marketingre, hogy ismert legyen a neve. Nem ismerem egyiket se amúgy, közöm sincs hozzájuk csak ez a tipikus hozzáállás elég rossz.
2022. jún. 4. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

"Nem értem miért kell leszolni csak azért valamit mert nem olyan ismert név mint a másik ami 10x annyit költ marketingre, hogy ismert legyen a neve."

Az nem lehet, hogy azért van leszólva, mert nem jó vele a tapasztalat? Te például személyesen ismered az első válaszolót, és tudod hogy soha nem volt tapasztalata velük, csak a levegőbe beszél?

2022. jún. 5. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
#1-2-nek sincs tapasztalata szerintem, csak zsigerből utálják ami nem eléggé ismert név.
2022. jún. 5. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Te meg zsigerből kitaláltad hogy biztosan nincs vele tapasztalatuk...
2022. jún. 5. 12:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. Egyszer rendeltem egy okosórát, abban a webshopban csak a Fáma volt, mint futár. Kezdjük ott, hogy két órával a megadott intervallum után jöttek, aztán nem tudtam kártyával fizetni és a futárnak állt feljebb,mikor közöltem, hogy akkor leugrok az ATM-hez, mert nincs nálam annyi kp.
2022. jún. 5. 17:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan nincs velük rossz tapasztalatom, mindig minden csomagom megérkezett normálisan. A futárok hozzáállásával, viselkedésével sem volt semmi bajom, bár utánvéttel soha nem rendeltem csomagot. De nem látom okát hogy ha csomagot adnék fel, miért őket választanám.

A szolgáltatások tekintetében jóval kevesebbet nyújtanak mint a "nagyok": A kézbesítést nem lehet előző nap a weboldalon adott napra kérni hanem a futárral kell telefonon egyezkedni ha épp nem vagy otthon, nincs az értesítésben egy-két órás idősáv megadva hanem csak a kiszállítás napja, a maximális szállítható méret jóval kisebb például a GLS-hez képest, nincs csomagautomatájuk vagy csomagpontjuk csak házhoz lehet kérni stb. Ez mind rendben is lenne, ha ezt tükröznék az árak. De egy fillérrel nem olcsóbb, mint a versenytársai, akik sokkal több "extrát" nyújtanak.

2022. jún. 5. 21:47
 9/13 NTBS ***** válasza:
Nem ismerem.
2022. júl. 21. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

A dpd-vel ellentétben nagyon megbízható.

egy webshop üzemeltető

2022. júl. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!