Fáma futárszolgálat. Mi ez a futárszolgálat?
Figyelt kérdés
A napokban vettem valamit az interneten. Kiderült hogy nem a GLS, nem is a MPL hozza, hanem ez a Fáma futárszolgálat. Mit érdemes tudni róluk?2022. jún. 1. 19:58
11/13 anonim válasza:
Nekem elég furcsa véleményem van a szolgáltatással kapcsolatban.
Azt írja h ha késik az átvevő, akkor fizetnie kell.
De ha futár késik, nem abban az időszakban jelenik meg, akkor nem vállal felelősséget.
És illetve drágább a szolgáltatásuk mint más futárcégnél...
12/13 Germann Jörg válasza:
A webáruházban ahonnan rendelek egy igen ritka gyógyhatású készítményt,igen drágán,nincs lehetőség utalásra. De a futárnál(fáma) lehet kártyával is. Ha ideérnek,ha... De vannak bajok. Jön a srác,kéri a kp-t! Kártyával fizetek koma! Ő nem hoztam terminált. Miért nem? Mert kpt jelöltél! Hát barátom el.sztad,mert nem volt opció! Akkor visszavigyem? Nem,de megvárod amíg visszaérek azt atm-től! (Közben megittam egy kávét is) :p
13/13 anonim válasza:
Nekem semmi gondom nem volt azon kívül hogy a fiatal ember a modoran azért javithatna de ahogy megrendeltem az adott termeket rá másnapra megérkezett a csomag reggel 8 után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!