Mi a véleményetek a Atik Uitzendbureau nevű Hollandiában tartózkodó cégről?
Sziasztok!
Egy barátnőm bíztat, hogy pénzkeresés céljából menjünk ki Hollandiába paradicsomot szedni egy üvegházba. Én egyetemre terveznék menni, de szerinte nem érdemes tovább tanulni manapság és menjünk minél előbb ahhoz a céghez. Én nem ismerem és mindenféle visszajelzést olvastam vele kapcsolatosan. Sok jót és sok rosszat is. Félek belevágni..sosem voltam ennyire idegen helyen..
Szerintetek miért lenne érdemes épp azt a céget választani?
"de szerinte nem érdemes tovább tanulni manapság és menjünk minél előbb ahhoz a céghez"
Pont egy ilyen emberre akarsz hallgatni, aki ekkora butaságokat mond?
Szerintem nem baj, ha belevágsz egy ilyen munkába, de arra készülj, hogy románok, cigányok és hasonló népek lesznek a munkatársaitok és azok nagyon bírják a munkát. Ha nem vagy a fizikai munkához szokva, akkor nem lesz könnyű!
A szállásotok milyen lesz? Beszéltek legalább angolul vagy németül?
Mennyi munka naponta? Magyar bejelentéssel mentek kölcsönzött munkaerőként, vagy ottani bejelentéssel?
Kedves 4, köszönöm a válaszod!
Tudok angolul és németül is. Van hivatalos nyelvvizsgám németből, de fentebb olvastam, hogy talán nem sokat ér. Magyar bejelentéssel mennénk. Nem vagyok panaszkodós a fizikai munka miatt. Egyelőre furcsán fogadtak a recepción (telefonáltunk), majdnem semmi konkrétumot nem mondtak és felületesek voltak, pedig sok kérdésünk lett volna...
Amiket tudj meg mindenképpen, hogy hol lesz és milyen a szállás, milyen messze van a munkahelytől és milyen eljutási lehetőség van a szállástól a munkahelyre és vissza.
Na meg kivel fogsz munkaszerződést kötni, magyar vagy holland céggel, magyar, vagy holland nyelven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!