Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Atik...

Mi a véleményetek a Atik Uitzendbureau nevű Hollandiában tartózkodó cégről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy barátnőm bíztat, hogy pénzkeresés céljából menjünk ki Hollandiába paradicsomot szedni egy üvegházba. Én egyetemre terveznék menni, de szerinte nem érdemes tovább tanulni manapság és menjünk minél előbb ahhoz a céghez. Én nem ismerem és mindenféle visszajelzést olvastam vele kapcsolatosan. Sok jót és sok rosszat is. Félek belevágni..sosem voltam ennyire idegen helyen..

Szerintetek miért lenne érdemes épp azt a céget választani?

#munka #ismeretlen #megélhetés #Atik Uitzendbureau
2023. okt. 20. 16:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

"de szerinte nem érdemes tovább tanulni manapság és menjünk minél előbb ahhoz a céghez"

Pont egy ilyen emberre akarsz hallgatni, aki ekkora butaságokat mond?

2023. okt. 20. 16:32
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom eldönteni, hogy ez komoly kérdés-e...egy olyan embertől, aki elvileg egyetemre készül menni.
2023. okt. 20. 17:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Színi karra szeretnék menni, de talán a munka megérősebb lenne...
2023. okt. 20. 19:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, ha belevágsz egy ilyen munkába, de arra készülj, hogy románok, cigányok és hasonló népek lesznek a munkatársaitok és azok nagyon bírják a munkát. Ha nem vagy a fizikai munkához szokva, akkor nem lesz könnyű!

A szállásotok milyen lesz? Beszéltek legalább angolul vagy németül?

Mennyi munka naponta? Magyar bejelentéssel mentek kölcsönzött munkaerőként, vagy ottani bejelentéssel?

2023. okt. 22. 11:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves 4, köszönöm a válaszod!

Tudok angolul és németül is. Van hivatalos nyelvvizsgám németből, de fentebb olvastam, hogy talán nem sokat ér. Magyar bejelentéssel mennénk. Nem vagyok panaszkodós a fizikai munka miatt. Egyelőre furcsán fogadtak a recepción (telefonáltunk), majdnem semmi konkrétumot nem mondtak és felületesek voltak, pedig sok kérdésünk lett volna...

2023. okt. 23. 06:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Mennyit fizetnek? Órabérben lesztek, teljesítménybérben, vagy havi fixért?
2023. okt. 23. 07:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát épp ez a gond, hogy nem kaptunk fix információt még erről sem (én mellesleg úgy tudom, hogy ez az adott beosztástól függ, ami időközben még változhat is)..sőt, ugyan nem én beszélgettem, de kihangosítva végighallgattam a beszélgetést és biztos túlérzékeny vagyok, de a hölgy, akivel beszélt a barátnőm, folyamatosan azt éreztette vele, hogy mellette a dolgozni kívánók milyen alacsony társadalmi szinten vannak és csak viselkedjenek vele ehhez méltóan..Érdekelődtünk a betegbiztosítással kapcsolatosan, de erre teljes mértékben hárítást kaptunk,hogy bármit is meg lehet oldani, de ez mind tőlünk függ...egyelőre aggódom és inkább vagyok ellene mint mellette. Max egy évet kipróbálom, most úgy vagyok.
2023. okt. 23. 09:59
 8/16 anonim ***** válasza:
A honlapjukat megtaláltam, de még nem néztem bele.
2023. okt. 23. 10:13
 9/16 A kérdező kommentje:
8, én megnéztem szerintem minden létező oldalt ami ezzel kapcsolatos, és nyilván az ember a saját oldalán a legjobb formáját fogja mutatni, ahol minden szuper stb..megnéztem a facebookon és google-n a véleményeket, volt jó is és rossz is, ez ugye átlagos. Sokminden nem derült ki. Reméltem, hogy itt találok valakit, aki személyes tapasztalattal rendelkezik, mert amint látjátok, nekem semmilyen nincs e téren. Még a megnevezés is helytelen a részemről olyannyira nem vagyok képben...
2023. okt. 23. 12:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Amiket tudj meg mindenképpen, hogy hol lesz és milyen a szállás, milyen messze van a munkahelytől és milyen eljutási lehetőség van a szállástól a munkahelyre és vissza.

Na meg kivel fogsz munkaszerződést kötni, magyar vagy holland céggel, magyar, vagy holland nyelven.

2023. okt. 23. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!