Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Atik...

Mi a véleményetek a Atik Uitzendbureau nevű Hollandiában tartózkodó cégről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy barátnőm bíztat, hogy pénzkeresés céljából menjünk ki Hollandiába paradicsomot szedni egy üvegházba. Én egyetemre terveznék menni, de szerinte nem érdemes tovább tanulni manapság és menjünk minél előbb ahhoz a céghez. Én nem ismerem és mindenféle visszajelzést olvastam vele kapcsolatosan. Sok jót és sok rosszat is. Félek belevágni..sosem voltam ennyire idegen helyen..

Szerintetek miért lenne érdemes épp azt a céget választani?

#munka #ismeretlen #megélhetés #Atik Uitzendbureau
2023. okt. 20. 16:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon szépen köszönöm!
2023. okt. 23. 13:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Van holland nyelvoktató anyagom, ha szükséged van rá, azt mondják a német után kicsit könnyebb tanulni.
2023. okt. 23. 14:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Én ezekhez (sem) mennék a helyedben nézd meg a Google-értékeléseket a cégről, borzasztóak-van jó sok magyarul is. Amit a telefonból éreztél, nagy valószínűséggel igazad volt.

Itt egy idézet: "Undorító,modortalan es muveletlen 8 altalanossal rendelkező embereket tesznek be az irodara.

Akik nagyon fontosnak erzik magukat, le kezelik az embert, a tarsadalmi rangletran valo elhelyezkedesuket fitogtatjak. Azonban ha valami problema adodik keptelenek nem hogy a problemat el haritani meg valaszra se meltatjak az embert. Aki teheti hagyja ki az eletebol ezt a hulladek helyet"

Csak egy a sok közül. A színműt nem ajánlom, értelmes embernek tűnsz, biztosan találsz valami mást is, ami érdekelhet.

2023. okt. 23. 19:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves 12, köszönöm szépen, már én is beszereztem magamnak egy alapszintű anyagot, érdekességképp is rápróbálok. Kicsit "haladzsa-nyelv" számomra. Még van 3 hetem, amíg eldől ez az egész.

Kedves 13, igen, sajnos hasonló volt a tapasztalat. Meg is lepődtem, komolyan. A végén majdnem hibásnak jöttünk ki 😅 A betegbiztosítás szerintem mindenütt fontos. Sosem lehet tudni és ezzel kapcsolatosan is homályos volt a válasz. Egyébként a telefonálás alkalmával mi kizárólag érdeklődtünk, milyen lehetőségeink lennének. Amint komolyabban belementünk a kérdésekbe, elkezdődtek a hárítások/furcsaságok, felelősségre vonások-pedig még semmi konkrét nem történt. Nem érzem egyelőre biztonságosnak..

Igen, a színi..hát látjátok mennyire lehetek értelmes 😅 A szüleim olyan jófejek, támogatnak bármiben, de ők sem tartják jó ötletnek itt egyiket sem...szégyenlem is magam előttük, hogy komolyabb dolgokba úgy félek belevágni és nagyon szeretnék már önellátó lenni.

Na de rajta vagyok az újratervezésen! 😊

Köszönöm Mindenkinek, aki válaszolt!

2023. okt. 25. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez a paradicsomszedés folyamatos meló, tehát télen is üvegházban?
2023. okt. 25. 14:33
 16/20 Csemiczky János válasza:

Szia!

Végül találtál munkát, szállást, és ha igen, milyen volt? Köszönöm, ha írsz valamit, én is hasonló cipőben vagyok épp.

aug. 11. 12:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, megpróbáltuk, bár nem sokáig maradtunk...a munka, amiben a megbeszéltek alapján beleegyeztünk koránt sem az elmondottakat tükrözte. Egyébként mi ketten mentünk. Raktárba a barátnőm, én pedig végül paradicsomozni... A munka elég húzós, de meg lehet csinálni, csak ne variáltak volna annyit közben, mert mintha szerződéseket módosítottak volna..ilyent lehet? A pénzt haza kell hozni, másként nem éri meg. A lakással voltak gondok...annyi füvező és zajongó embert életemben nem láttam, a gond az volt, hogy folyamatosan, munka közben is be voltak szívva, s aztán utána..Megbízhatatlanok voltak és kellemetlen helyzetekbe sodortak. 3 hónap..életem leghosszabb 3 hónapja. Soha többé
dec. 21. 11:35
 18/20 anonim ***** válasza:

"Megbízhatatlanok voltak és kellemetlen helyzetekbe sodortak. 3 hónap..életem leghosszabb 3 hónapja. Soha többé"

Gondolom leginkább szexuálisan próbálkoztak a beszívott férfiak. Vagy tévedek? 😏

dec. 21. 15:39
 19/20 A kérdező kommentje:
Ellopták a pénztárcámat, ezt így értem pontosabban, ugyanis kivágták a táskám:) De a te gondolatod sem rossz, bár csak akkor voltam emberek közt, ha muszáj volt. Éjjel nem tudtunk a lármától aludni. Én azt hittem, hogy ha füvezik az ember és iszik rá, akkor aludni fog...
dec. 21. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem is pasiztál odakint?

Pénzt, irataidat, kártyáidat, mindent elloptak?

dec. 21. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!