Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kirúgtak és hajléktalan...

Kirúgtak és hajléktalan lettem. Szerintetek az utolsó 100.000 forintomat feltegyem tippmixen 2-3 meccsre, olyan 7.5-10 odds között (összesen)?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem találok állást és ezen nem segít, hogy közben ténylegesen utcára kerültem. Még egyszer kapok majd munkanélküli segélyt, mivel regisztrált munkakereső vagyok, azon kívül van még az utolsó fizetésemből 100.000 forintom. Amióta kirúgtak csak kajára, még fontos dologra költöttem, és hát pár hónap alatt elment a megtakarításom nagyrésze. Ha lenne 750.000-1.000.000 forintom, abból biztos vagyok benne, hogy sikerülne addig rendeznem a helyzetemet, amíg találok valamilyen állást.

Bár ez is egy nehéz feladat, mert hiába tudnék / tudtam volna kivenni albit és lenne / lett volna a kaucióra, munkanélkuliként nem szívesen adják nekem.

Az a baj, hogyha felteszem tippmixre, úgysem nyerek, ezt tudom... De így meg rossz érzés, hogy napok múlva úgyis elfogy a pénzem és semmivel sem leszek előrébb, akkor lehet azt fogom gondolni, hogy meg kellett volna próbálni amíg volt miből.

márc. 16. 19:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Ne.
márc. 16. 19:41
 2/29 anonim ***** válasza:
17%
Vegyél egy jó sátrat, hálózsákot. Jön a tavasz, nem kell majd fűteni. Még mindig jobb, mint ha anyukáddal élnél.
márc. 16. 19:41
 3/29 A kérdező kommentje:

#2.

Voltam amúgy télen egyszer kint éjszaka, -12 fokban is, lázas betegen, de túléltem, pedig egyáltalán nem törekettem rá, akkor közömbös voltam a halállal kapcsolatban... De ez már régen volt és akkor nem voltam hajléktalan, csak összevesztem anyámmal.

Most azért jobb a helyzet, mert már sem ennyire hideg nincs, illetve a mentális állapotom is javult valamitől.

márc. 16. 19:45
 4/29 anonim ***** válasza:
14%
Nézz youtobeot. Outdoor Alex 3 évig élt sátorban. Most lakókocsiban lakik . Irigylek mindenkit, aki nem az anyjával él.
márc. 16. 19:49
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha azonnali hatállyal akarsz megszabadulni tőle, nem pedig enni a következő pár hétben, akkor mindenképpen
márc. 16. 19:58
 6/29 A kérdező kommentje:

#5.

De mi lesz a következő pár hét után?

Akkor mit fog számítani, hogy az elmúlt 1-2 hétben ettem?

Hogy lehet ebből a helyzetből kilábalni, anélkül hogy kockára teszem azt amim van? Nyilván a befektetések is járnak bizonyos kockázatokkal, de ezt nem lehet befektetésnek nevezni... De mit tehetek azon túl, hogy hazárdírozok?

márc. 16. 20:01
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
#6: Eddig minek ettél, ha úgyis megéhezel?
márc. 16. 20:05
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
Vannak szállást adó munkák is, menj olyanra.
márc. 16. 20:09
 9/29 A kérdező kommentje:

#6. Mert nem kerültem olyan helyzetbe (vagyis de, de most az mindegy), hogy ne legyen kilátásom a napi betevőre.

Lehet, hogy ebből a pénzből nem enni kéne, hanem megoldani azt, hogy 4 hét meg 8 hét, meg 12 hét múlva ne legyek már ebben a helyzetben. Csak éppen ez nem tudom, hogy reális e, még semmit sem tudok...

márc. 16. 20:10
 10/29 anonim ***** válasza:
71%

Nem reális. tudás nélkül meg főleg nem.

Az reálisabb hogy pár hét alatt állást találsz.. persze nem kell válogatni.

márc. 16. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!