Ez valami kamu lehet,? Nemsokára ezt az üzenetet kaptam, miután feladtam a hirdetést. Bankszámlaszámot nem adtam meg, és nem -beszéltem senkivel. Akkor hova milyen pénzért?
okt. 19. 11:27
1/5 anonim válasza:
Kamu, először mindig az automatizált scambotok írnak rád a csalással. Észre kell venned, hogy milyen oldalra akarnak elvezetni. Nem a jofogas.hu a címe, hanem "jofogas.szallitas-online.world", aminek semmi köze az eredeti oldalhoz csak attól, hogy a neve benne van. Itt fogják majd a te pénzedet lenyúlni, és nem fordítva.
Ha a jófogásnak van vagy lenne ilyen helyben fizetős szolgáltatása, az csak a saját címére mutatna (csak egy lehetséges példa: fizetes.jofogas.hu), és nem egy idegen oldalra ".world" domain alatt.
3/5 anonim válasza:
Az hát. Ráadásul valami legszánalmasabb amatőr csalási kísérlet.
4/5 anonim válasza:
"Bankszámlaszámot nem adtam meg, és nem -beszéltem senkivel. Akkor hova milyen pénzért?" - attól még megvehette valaki és bankszámlaszámod most adhatod meg, csak ha itt teszed, átverés áldozatává válsz.
5/5 anonim válasza:
Nyilván csalás, igen. Nem volt egyérelmű teljesen a zagyva szövegből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!