Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi félretett pénz reális...

Mennyi félretett pénz reális 20-25 éves korban?

Figyelt kérdés

Légy szíves nemet, kort is írjatok:)

Gondoltad volna akkor, hogy azt eléred amit most a magadénak tudhatsz?

okt. 13. 22:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem kb 7 millióm van 27 évesen, úgy, hogy albérletet fizetek 10 éve. Sajnos a célomhoz kevés, hogy legyen egy kis garzonom. :( A fizetésem is kevés, nem kapok rá hitelt. Pedig összeszedni ennyi pénzt rengeteg spórolással járt. Mégis azt érzem, hogy sosem fogom elérni a célom. Pedig nem egy kacsalábon forgó palotára vágyok, csak 1 szobás lakásra, aki az enyém és nem albérlet.
okt. 16. 16:15
 22/24 anonim ***** válasza:

20 évesen 0 forintom volt, 25 évesen talán 1 millám?

Most 39 évesen meg 200+.

Hogy mi a reális 25 éves korban? Ez meg ezer meg egy dologtól függ.

Egy jótanács.. soha, SOHA ne hasonlítgasd magad másokhoz.

Magaddal foglalkozz, neked legyen jó. Te legyél elégedett.

Ha az 300 ezer ft megtakarított pénz akkor annyi, ha 800 millió akkor annyi.

okt. 17. 12:32
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es.Szabad kerdezni hogy hogyan sikerült? Én 42vagyok de a felenél jarok most.
okt. 17. 17:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Persze, semmi varázslat nincs ebben. Az első fizetésemtől kezdve (majdnem) minden bevételem 50%-át részvényalapokba illetve egyedi részvényekbe tettem minden hónapban a mai napig. Igaz ma már nem alkalmazott vagyok, de a lényeg ugyanaz.

A bevételeim alatt a "fizetésem" értem illetve most már van egy nyaralóm és 3 garázsom amiket kiadok.

okt. 18. 00:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!