Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi félretett pénz reális...

Mennyi félretett pénz reális 20-25 éves korban?

Figyelt kérdés

Légy szíves nemet, kort is írjatok:)

Gondoltad volna akkor, hogy azt eléred amit most a magadénak tudhatsz?

okt. 13. 22:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%

Általában 1-2 százezer volt.

Egy egésznyaras külföldi melóval csináltam 2 millát, ma úgy 5-t érne. Utána ebből éltem világom amíg nem kezdtem el dolgozni.

30 éves koromig inkább utaztam egyedül vagy a párommal, nem nagyon tettem félre. Utána indítottam el a vállalkozásom, amivel kb. 2-3 év alatt megtermelem azóta egy pesti lakás árát. Nekem jó volt így, 25 alatt végképp nem aggódnék ezen, inkább magadba, élményekbe fektess.

okt. 14. 09:55
 12/24 anonim ***** válasza:
21 éves koromtól Németországba élek és jelenleg 26 vagyok . 7 millió forint félretett pénzem van
okt. 15. 01:45
 13/24 anonim ***** válasza:
#12 Németországi jövedelemmel 5 év alatt 7 millió forint egy kicsit karcsú. Ennyit itthon is össze lehet hozni 5 év alatt...
okt. 15. 08:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Ez nem is kicsit karcsú. 300 EUR spórolás havonta elképesztően kevés ahhoz, hogy valaki a családjától és barátaitól távol gürcöljön.

Több mint 10 éve tettem félre négyszer ennyit nyugaton melózva, és már az sem érte meg.

okt. 15. 10:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Ne számolj atlagot mivel vannak hónapok mikor többet, illetve kevesebbet költök.. vannak kiadások,hol több hol kevesebb
okt. 15. 12:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Ettől még nagyon karcsú ez a 7 milla, 5 év alatt. Évente ennyi már valahová tartana, de helyben még mindig nem tudnál letelepedni belőle.

okt. 15. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Igazából az az 5 év jót ha 4 megvan mivel egy évet biztosan nem dolgoztam és na akkor költöttem de nagyon sokat
okt. 15. 14:18
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
De idén nagyon sokat költöttem a 4 fogra 2600 euró volt.. az autó szélvédő csere 650 euró. Ez ez csak két dolog. Aztán volt költözés albérletben.. bútor vásárlás.. tehát nagyon sokat költöttem
okt. 15. 14:33
 19/24 anonim ***** válasza:
#4 Na és mik a tarifáid?
okt. 15. 22:45
 20/24 anonim ***** válasza:
26 éves nő vagyok, még itthon élek a családdal, hogy tudjak minél többet spórolni költözés előtt, minél kevesebb hitel kelljen. Jelenleg 11 millió megtakarításom van, de tényleg nem költők így sok mindenre. Nagyon szerencsés vagyok hogy mindenben támogat a családom, és segítenek megalapozni a jövőmet.
okt. 15. 23:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!