Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerencsejáték Zrt. kétlépcsős...

Szerencsejáték Zrt. kétlépcsős azonosítás nem működik?

Figyelt kérdés
Nekem nem küldi a kódot emailben a rendszerük 1 hete. Előtte nem volt vele gond. Másnak is van ilyen problémája? Nem spamba megy, nincs blokkolva egyszerűen nem küldi az emailt a rendszerük. És az a gond hogy nincs más opció pl. sms vagy hitelesítő apk.

tegnap 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, hogy nem a SPAM-ba, hanem pl. a promóciók mappába ment? Nálam már fordult hasonló, igaz, nem pont a Szerencsejáték Zrt-nél.
tegnap 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Nem lehetséges, mert relay cím van megadva és az admin felületen látom hogy mennyi emailt továbbított ill. volt-e blokkolva levél. És működik a rely, leteszteltem. Egyszerűen, nem küldik az emailt. De ami felbaxott hogy 1 hete írtam nekik nem válaszoltak, és nincs alternatív lehetőség pl. SMS a regisztrált telefonszámra.
tegnap 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Az mondjuk tényleg elég furcsa, mert az összes szolgáltatónál minimum 2 de inkább 3 azonosítási lehetőség van, nem véletlen. Én csak 1x próbáltam, akkor működött. És ha pl. az email cím megszűnik vagy nem férek hozzá akkor ezek szerint megakad a rendszer? Állami cég, akik sok tehetséges és okos embert alkalmaznak...
tegnap 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:

A Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálata nekem mindig egy nap alatt válaszolt emailben a kérdéseimre.

Próbáld meg te is!

tegnap 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Barátom, ezzel kezdtem! 1 héten belül 2 levelet írtam nekik 2 különböző email címről. Egyikre sem válaszoltak eddig...
tegnap 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!