Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszakaphatom még a pénzemet...

Visszakaphatom még a pénzemet valaha?

Figyelt kérdés
Borzasztó napokat élek át kb jó 1 hónapja.Megismerkedtem a munkám alatt egy befektetési tanácsadóval.Örültem neki, mert már régóta töröm a fejem valami jó befektetésen.Belementem a dologba.letöltöttem ilyen kriptóval, meg ilyesmikkel való oldalakat. Ő csak azzal segített, hogy mit hova tegyek.5 millió ft-ot befektettem.A pénzeket én utaltam a saját számlámról, saját email címemmel.Azt, hogy mibe fekteti be, azt teljesen rábíztam. Én csak annyit mondtam, hogy legyen valami jó hozam.Eleinte minden rendben is volt. Befektetett, lett az 5 milióból, 8 milió.Na, akkor vegyük ki, aztán jöhet a folytatás.Na ekkor jöttek a problémák. Nemtudtam kivenni a pénzt.Az Európai kíberbiztonságtól jött a telefon, hogy ellenörzésen kell átesnem.Na ezzel elindult a lavina. Mindenféle ellenörzés, jobbra balra, pénz még mindíg nincs.Kiderült, hogy a tanácsadó olyan dolgokba fektetett, ami ellenörzés feltételes.Kripto valuta, bitkoin, meg ilyesmik.Most ott tartunk, hogy sikerült tisztázni magamat, talán a jövőhéten kiutalják nekem a pénzt.A pénz megis van, látom is a "virtuális netes pénztárcában" csak nem tudom kivenni.Nem tudom kiutalni magamnak, ellenörzések miatt.Borzasztó ez az egész.Jó lenne már túl lenni rajta, mert azóta se éjjelem, se nappalom.Minden pénzemet bekockáztattam.
okt. 12. 08:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés. Több sebből vérzik.
okt. 13. 12:13
 32/41 anonim válasza:

31-es

Ez a történet tipikus piramis játékhoz hasonlit és az ilyen pénz továbbküldös pénzmosás féle,erre tippelek.

okt. 13. 12:19
 33/41 anonim ***** válasza:
Csak figyelmesen el kell olvasni, tele a sztori ellentmondásokkal.
okt. 13. 12:24
 34/41 anonim ***** válasza:

most már megvárnám míg a 8 megduplázódik.

A 16 millióból egyet célprémiumként a segítődnek, megérdemeli.

okt. 13. 19:41
 35/41 anonim ***** válasza:

Félre értették sokan a válaszom.

Nem azt mondtam hogy a scheme kamu amire a kérdező befizetett.

Az egész sztori kamu amiről a kérdés szólt. Csak azért találta ki a kérdező, hogy itt rage-eljenek rajta a válaszolók hogy hogy lehet ilyen buta valaki.

Javarészt erre az oldalra már csak ilyen jól álcázott provokatív kamukérdéseket írnak ki...

okt. 13. 20:07
 36/41 anonim ***** válasza:

Ha utalsz előre egy nigériai számlaszámra 1 milliót akkor eskű visszaszerzem a pénzedet kamatostól.

Ugye nem dőlsz be ennek? Ha igen, akkor diktálom a bankszámlaszámot.

okt. 13. 20:10
 37/41 A kérdező kommentje:

tegnap 20:07

bárcsak kamu kérdés lenne..

okt. 14. 12:41
 38/41 anonim ***** válasza:
fake
okt. 14. 12:52
 39/41 anonim ***** válasza:
Miért nem a nagy lehetőség előtt írtad ki a kérdésedet, okoska?
okt. 14. 18:42
 40/41 anonim ***** válasza:

37# a "tegnap" naponta változik ...

:)

okt. 15. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!