Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszakaphatom még a pénzemet...

Visszakaphatom még a pénzemet valaha?

Figyelt kérdés
Borzasztó napokat élek át kb jó 1 hónapja.Megismerkedtem a munkám alatt egy befektetési tanácsadóval.Örültem neki, mert már régóta töröm a fejem valami jó befektetésen.Belementem a dologba.letöltöttem ilyen kriptóval, meg ilyesmikkel való oldalakat. Ő csak azzal segített, hogy mit hova tegyek.5 millió ft-ot befektettem.A pénzeket én utaltam a saját számlámról, saját email címemmel.Azt, hogy mibe fekteti be, azt teljesen rábíztam. Én csak annyit mondtam, hogy legyen valami jó hozam.Eleinte minden rendben is volt. Befektetett, lett az 5 milióból, 8 milió.Na, akkor vegyük ki, aztán jöhet a folytatás.Na ekkor jöttek a problémák. Nemtudtam kivenni a pénzt.Az Európai kíberbiztonságtól jött a telefon, hogy ellenörzésen kell átesnem.Na ezzel elindult a lavina. Mindenféle ellenörzés, jobbra balra, pénz még mindíg nincs.Kiderült, hogy a tanácsadó olyan dolgokba fektetett, ami ellenörzés feltételes.Kripto valuta, bitkoin, meg ilyesmik.Most ott tartunk, hogy sikerült tisztázni magamat, talán a jövőhéten kiutalják nekem a pénzt.A pénz megis van, látom is a "virtuális netes pénztárcában" csak nem tudom kivenni.Nem tudom kiutalni magamnak, ellenörzések miatt.Borzasztó ez az egész.Jó lenne már túl lenni rajta, mert azóta se éjjelem, se nappalom.Minden pénzemet bekockáztattam.
okt. 12. 08:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
74%
Tanulópénz. A pénzt buktad és soha nem kapod vissza. Ne haragudj, de hülye voltál. A kapzsiságod és a butaságot oda vezetett, hogy egy vadigennek adtál hozzáférést a pénzedhez ellenőrizetlneül.
okt. 12. 13:39
 22/41 anonim ***** válasza:
0%

Anyósom 7 millióból csinált 30-at mielőtt lekapcsolták volna a céget.. ott is azzal hitegettek, hogy csak vmi banki jóváhagyásra várnak. Vmi falcon nevű cég volt..

Nem mondom, hogy ugyanez van nálad is de könnyen lehet.

Az én pénzemet annó a budacash nyúlta le, pedig az nem kis cégecske volt akkor.

okt. 12. 13:48
 23/41 anonim ***** válasza:
74%

[link]

ezt az előzőhöz. Ez nyílván le lett kapcsolva, de nem elég gyorsan és ki tudja hány ilyen van még

okt. 12. 13:51
 24/41 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%

"Befektetett, lett az 5 milióból, 8 milió."

Nekem úgy tűnik, hogy az 5 millióból egyelőre 0 lett.

okt. 12. 15:35
 25/41 anonim ***** válasza:
74%

Kincs, ami nincs. 🤣

Adtad volna inkább nekem...

okt. 12. 19:15
 26/41 anonim ***** válasza:

"Binder István Warren Buffett, a XX. század egyik legsikeresebb befektetőjének véleményét is a befektetésekben gondolkodók figyelmébe ajánlja:

merő szerencsejáték, ha olyasmibe fektetünk be, amit nem értünk."

okt. 13. 10:45
 27/41 anonim válasza:
Nekem még az Ezer forintból 16 ezer is hihetetlenül hangzik..
okt. 13. 10:58
 28/41 anonim ***** válasza:

Pedig az csak 5 duplázás a kaszinóban...

1-2-4-8-16 🤣

okt. 13. 11:38
 29/41 anonim ***** válasza:
Pardon, 4 duplázás. 🤣
okt. 13. 11:38
 30/41 anonim válasza:

29-es

jó ezer ft-os téten kiröhögi az ember ha nem jönnek be ezek,de próbáld meg mondjuk 1 milliós téten,akkor már nem lenne olyan nevetséges..

okt. 13. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!