Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszakaphatom még a pénzemet...

Visszakaphatom még a pénzemet valaha?

Figyelt kérdés
Borzasztó napokat élek át kb jó 1 hónapja.Megismerkedtem a munkám alatt egy befektetési tanácsadóval.Örültem neki, mert már régóta töröm a fejem valami jó befektetésen.Belementem a dologba.letöltöttem ilyen kriptóval, meg ilyesmikkel való oldalakat. Ő csak azzal segített, hogy mit hova tegyek.5 millió ft-ot befektettem.A pénzeket én utaltam a saját számlámról, saját email címemmel.Azt, hogy mibe fekteti be, azt teljesen rábíztam. Én csak annyit mondtam, hogy legyen valami jó hozam.Eleinte minden rendben is volt. Befektetett, lett az 5 milióból, 8 milió.Na, akkor vegyük ki, aztán jöhet a folytatás.Na ekkor jöttek a problémák. Nemtudtam kivenni a pénzt.Az Európai kíberbiztonságtól jött a telefon, hogy ellenörzésen kell átesnem.Na ezzel elindult a lavina. Mindenféle ellenörzés, jobbra balra, pénz még mindíg nincs.Kiderült, hogy a tanácsadó olyan dolgokba fektetett, ami ellenörzés feltételes.Kripto valuta, bitkoin, meg ilyesmik.Most ott tartunk, hogy sikerült tisztázni magamat, talán a jövőhéten kiutalják nekem a pénzt.A pénz megis van, látom is a "virtuális netes pénztárcában" csak nem tudom kivenni.Nem tudom kiutalni magamnak, ellenörzések miatt.Borzasztó ez az egész.Jó lenne már túl lenni rajta, mert azóta se éjjelem, se nappalom.Minden pénzemet bekockáztattam.
okt. 12. 08:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
86%
Ez rohadtul átverés szagú. Pontosan melyik platformon vették kriptot? És hová próbáltad utalni?
okt. 12. 08:55
 2/41 anonim ***** válasza:
87%

A penzeket a sajat szamladrol a “tanacsado” szamlajara utaltad?

Szerzodest irtatok?

Ha az elso kerdesre igen a valasz es a nasodikra nem, akkor atveres aldozata vagy. En a helyedben minden fele okmanyt lecserelnek, aminek a szamat megadtad akar neki akar az allitolagos kibervedelmi hivatalnak.

okt. 12. 09:20
 3/41 anonim ***** válasza:
93%

Az ostoba ember és a pénze hamar elbúcsúznak egymástól című mesét olvashattuk. Ez a sok hülyeség, hogy kiberbiztonság, stb még mindig az átverés részei. Hamarosan jön majd egy olyan, hogy az 5 millióhoz hozzáférhetsz, csak ahhoz letétbe kell helyezni még 1 milliót. Vagy valami hasonló fszság.:)

A pénzednek annyi, ha ezekből még nem esett volna le.

okt. 12. 09:21
 4/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem lesz pénzed ez biztos. Sőt szerintem befektetési tanácsadód sincs már.
okt. 12. 09:31
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Az az 5 millio mar mikor beraktad eluszott, virtualisan irhat 200 milliot is, te soha a budos eletbe nem fogsz talalkozni vele
okt. 12. 09:32
 6/41 anonim ***** válasza:
91%

3as teljesen jol irja amugy, ez az ellenorzes, a penz fagyasztas stb mind arra van hogy folyamatodjon az atveres, hogy ne menj a rendorsegre...

En azt mondom mihamarabb irany a rendorseg es feljelentes. Ugy esetleg lesz penzed, de meg ugyse valoszinu. De 99.99 szazalek a valoszinusege hogy a penzed sose fogod latni.

okt. 12. 09:35
 7/41 anonim ***** válasza:
92%
Az Enisa marhára nem telefonálgat magánszemélyeknek, pláne nem értesít telefonon senkit az ellenőrzésekről. 🤡 A "befektetési tanácsadód" újabb lehúzni próbáló trükkje, irány a rendőrség.
okt. 12. 10:25
 8/41 anonim ***** válasza:
92%

Európai kiberbiztonság???? Mondd, hogy nem adtál meg még több adatot a csalóknak!

Rendőrség, most!

okt. 12. 10:31
 9/41 anonim ***** válasza:
88%
Okos ötlet volt.
okt. 12. 10:35
 10/41 anonim ***** válasza:
86%

2 probléma van.

1. mástól vártad a tuti befektetési ötletet

2. nem értesz ahhoz amibe tette. "Én csak annyit mondtam, hogy legyen valami jó hozam."

Felejtsd el a pénzedet, tegyél feljelentést.

okt. 12. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!