Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetett az, hogy ezzel a lánnyal ez történt, visszakaphatom még valaha?
"Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók."
Azon kevés közmondások egyike, amelyek nagy igazságtartalommal rendelkeznek.
Nem valószínű, hogy megint olyan lesz, mint régen, de nem is lehetetlen.
igen biztos a srác hibája hogy lefekszik vele, ez ilyen egyoldalú dolog...
figyelj, ha tényleg annyira szereted és segítenél is neki, legyél mindig mellette és mond meg neki mit gondolsz. mond meg neki hogy rossz irányba változott, vagy vallj neki szerelmet vagy akármi, ha visszautasít legalább túllehetsz rajta és nem fog zavarni és kattogni rajta az agyad 10 évig
lépj és kész
Ha erkolcsos lenne nem is nagyon menne buliba. Vagy csak nem inna le magat. En pl meg eletemben nem voltam buliban, pedig hivtak, de pontosan tudom hogy a sarga foldig leisszak magukat es ellenzem.
Egy szo mint szaz, ezt a lanyt szerintem mar elvesztetted. Persze ez nem jelenti azt hogy ne probalkozhatnal, hiszen ki tudja. Eloszor is szerintem ha ferfi vagy, mondd ki nyiltan es oszinten a velemenyed, hogy nem helyesled. Ha olyan regota baratok vagytok akkor adnia kell a velemenyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!